Web Analytics

KATTEN SOM FORTALTE AT HAN HADDE «TALEFEIL»

dyr dyrekommunikasjon og dyretolk helse kunder sier Feb 22, 2017

Hei Sissel. Takk for dyretolktimen! Lukas er en snart 3 år gammel katt som har hatt sitt å slite med i sitt korte liv. Han har hatt to operasjoner, en på begge hoftene og en hvor han har fått fjernet store deler av tykktarmen. Han har også slitt med å gå på do, uten at veterinærer har klart å finne ut hvorfor. De vet er at han har en feilstilling i en ryggvirvel i korsryggen, som de kanskje har tenkt kan gi han smerter. Eller så kan det være at tarmen ikke fungerer slik den skal.  Etter utallige ganger å ha hørt "det er vanskelig å vite helt sikkert. De kan jo ikke fortelle oss hva som er galt", så bestemt jeg meg at det kanskje var på tide å faktisk gi pus en mulighet til å snakke. Jeg bestilte derfor time hos Sissel, og det angrer jeg ikke på! (Det eneste jeg kanskje angrer på er at jeg ikke har gjort dette før.) Det første Sissel får opp er nemlig at pus formidler at han har smerter i korsryggen. Hun anbefaler å gå til osteopat. Der har vi nå vært to ganger, og pus har fått løst opp mange spenninger i rygg og hofte. En liten digresjon, men osteopaten har nå satt opp pus på "nødlisten", slik at han får komme kjapt inn om han skulle trenge det! Så tusen takk til Sissel for anbefaling av en fantastisk osteopat! Pus har fortsatt litt problemer med å fått gå på do, men jeg har iallefall fått en mer kosete og kontaktsøkende pus, så jeg har tro på at behandlingen har hjulpet en god del.

Sissel fikk også opp andre ting som gjør at jeg er helt sikker på at det er min Lukas hun har hatt kontakt med. Pus fortalte blant annet om søsteren sin Melis (som nå bor hos ei venninne av meg, da hun og Lukas sloss og tydelig ikke trivdes sammen), som han syns er en stor diva og ikke forstod kroppspråket hans. Noe som stemmer på en prikk! Pus velger også å fortelle henne om "talefeilen" sin, noe som ikke er vanlig hos katter, så derfor er jeg helt sikker på at det er min katt hun har hatt kontakt med.  Lukas har nemlig problemer med visse deler av "mjaue-skalaen". Særlig de fornøyde mjauene, der kommer det ofte et stille eller veldig hviskende mjau.

Det viktigste for meg var imidlertid å høre at pus, til tross for smerter og utfordringer med helsen sin, fortsatt har livslyst. Det er noe jeg har grublet veldig mye på, hva som er riktig å gjøre for pus. Men på nåværende tidspunkt har jeg slått meg til ro med at pus vil leve, og at vi skal finne den behandlingen som gjør at han får det best mulig. I tillegg var det veldig godt å høre at han vet at han er høyt elsket, og at det er gjensidig. <3

Jeg kommer garantert til å bestille flere timer hos Sissel, slik at pus får en mulighet til å fortelle meg hvordan han har det og hva han ønsker. Tusen takk for samtalen Sissel, fra både Lukas og meg!

Mvh, Ann Kjersti Frydendal

Takk for hyggelig tilbakemelding Ann Kjersti! Mvh Sissel.

Del hvis du vil.

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.