Web Analytics

KATTEN SOM FIKK MATMOR TIL Å TA OPP GAMLE FERDIGHETER

Sep 12, 2021

Jeg har møtt deg Sissel på en alternativ messe for over ti år siden, og har mottatt nyhetsbrev på e-post siden. Men det var først i år jeg tok kontakt med deg i forbindelse med katten min. I dyretolktimen fortalte Bernhard via deg at han sliter med bakre høyre siden av kroppen. Og da jeg ikke fikk kontakt med osteopaten du anbefalte, tenkte jeg (som tidligere massør) å prøve selv. Alt er så mye enklere når man vet hvor man skal lete etter. Han var veldig stiv over hele høyre siden, mest i låret og ved halen. Så etterhvert, etter å ha fått massasje daglig, blomstret gutten min opp. Og hvem skulle trodd, at denne kjekke karen på bildet er en gammel mann på tretten år🥰 Så vi begge er utrolig takknemlige for hjelpen vi har fått. ❤️

Katten er støttekontakten gjennom livet

Jeg fikk gåsehud da han kalte seg selv støttekontakten min gjennom livet. Og generelt måten du ordla deg på når du formidlet beskjedene var veldig han(en slags småfrekk perfeksjon). Det han sa om at vi skal alltid være sammen og at det er ikke aktuelt at jeg reiser bort fra han på ferie. Han pleide nemlig å bite meg skikkelig hardt i nesen på natta etter hver gang jeg kom hjem etter å ha vært borte.

Jeg vurderte egentlig å avlive han før jeg tok kontakt med deg. Han virket så trist og gammel, og haltet mye. Men det er absolutt ikke tilfelle nå lenger. Han virker så glad hele tiden. Og det er som om vi har fått et enda sterkere bånd❤️

Dette skrev Olga Koneva Gudkov. Tusen takk for at jeg fikk dele det på bloggen. Ikke noe er bedre enn at dyr får hjelp på grunn av dyretolktimene mine! Så hyggelig at matmor tok i bruk massasjeferdighetene sine for å hjelpe sin strålende fornøyde pus.  Hilsen Sissel. 

De kan dele hvis du vil. <3 

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.