Web Analytics

KATTEN SLUTTET Å TISSE INNE ETTER DYRETOLKTIMEN

dyr dyrekommunikasjon og dyretolk dyrevelferd healing helse Sep 07, 2016

Hei Sissel.  Her kommer en tilbakemelding etter din samtale med katten vår Dolly. Etter at vi flyttet, fikk vi problemer med katten vår Dolly. Hun slo seg ikke til ro. Hun er redd våre tre andre katter, to tvillinggutter og en jentepus samt det nye fremmede huset. Dolly har isolert seg og hun har sluttet å bruke kattedoen, hun gjør fra seg der hun er. Hun er egentlig en utekatt. Vi har gjerdet inn hele tomten vår med et tre meter høyt gjerde, men hun tør ikke gå ut. Da vi kontaktet deg var vi utrolig lei oss på Dollys vegne. Vi så helt klart at hun ikke hadde det bra. Hennes engstelige oppførsel trigger de to gutta og de er etter henne så fort de får sjansen.

Etter samtalen du hadde med Dolly har hun nå begynt å bruke kattedoen igjen. Ikke et eneste uhell har det vært.

Hun har også begynt å bruke blomstermedisinen mot stress og uro som du anbefalte og den tar hun uten å protestere. Hun er en engstelig katt og trenger mye trygghet og ro rundt seg. Det er ikke så lett når familien består av fire katter, alle med sterke personligheter. Men vi har stor tro på at dette går rette veien. Etter at Dolly beskrev “rottehalene” til de to korthårede hannkattene for deg har de vært skikkelig sure på henne. Det kan nesten virke som om de har fått med seg noe av samtalen…….

Takk Sissel for at det finnes mennesker med dine evner. Klem fra Nina Dahl og Dolly

… og et halvt år senere skrev eieren: Det er mye skepsis rundt kommunikasjon med dyr. Her i huset har vi en utrolig erfaring med dyretolk Sissel Grana i samtale med katten vår Dolly. Hun brukte konsekvent ikke kattedoen sin, i ett helt år varte det. Etter samtalen med Sissel har hun brukt kattedoen hver dag uten uhell. Bare fantastisk.

Det er hyggelig å lese tilbakemeldinger fra dyretolkkundene mine. Del hvis du vil. Mvh Sissel.

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.