Web Analytics

KATTEN MED TANNPINE

dyr dyrekommunikasjon og dyretolk dyrevelferd helse kunder sier Sep 07, 2016

Hei Sissel. Jeg var hos deg med katten min Tassen på mandag denne uka. Du fortalte meg at han hadde vondt i overmunnen oppe på venstre side. Var hos dyrlegen med ham dagen etterpå og nevnte dette, han ble undersøkt, og det viste seg at han hadde brukket en tann og hadde hull i en tann oppe på venstre side slik du sa.

Det var utrolig spennende og givende å være hos deg. Jeg er veldig glad for at jeg har blitt kjent med katten min på en annen måte. Vi har kommet hverandre enda nærmere.

Hilsen Kristine Pettersen

Bildet er illustrasjonsfoto.

Del gjerne <3

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.