Web Analytics

KATTEN HADDE ET GAMMELT BRUDD I BEKKENET

dyr dyrekommunikasjon og dyretolk dyrevelferd healing helse kunder sier Sep 07, 2017

Jeg var hos deg med katten min Tortilla. Hun fortalte deg at hun hadde smerter i bakparten og at den føltes svak – som at hun stod og svaiet litt. Dette har ingen skolemedisiner merket noe til før. Vi tok henne derfor med til en dyreklinikk hvor en veterinær/fysioterapeut undersøkte henne og fant veldig stram muskulatur, egentlig på hele pusen. Hun hadde tydelig vondt når veterinæren strakk ut bakbeina hennes.

I går tok de røntgen av Tortilla. Det viser seg at hun en gang har pådratt seg et brudd i bekkenet. Dette har grodd feil, så hele den ene “hoftekammen” hennes er vridd ganske tydelig utover. Det er “vinger” som stikker ut av hver ryggtagg, og den over den hoftekammen har blitt vridd i en veldig unaturlig stilling. Det er i tillegg i det området nervene til blæra holder til, så dette forklarer også hvorfor hun har slitt med blærekatarr og til slutt fått diagnosen stressblære.

Dette tror jeg ikke vi ville oppdaget i den nærmeste framtid, hadde det ikke vært for samtalen med deg. Så tusen takk! Det er forferdelig å vite at jenta vår går rundt med sånne smerter, men nå vet vi i hvert fall hva det er så hun kan få hjelp! Vi håper at hun kan få plass hos osteopaten, også skal vi legge opp et program senere med akupunktur for smertelindring.

Hvor viktig dyrekommunikasjon er har jeg virkelig skjønt nå. Ttusen takk for at du kunne hjelpe Tortilla og oss ved å gjøre oss klar over hennes smerter. Er også så glad for at du holder kurs og lærer bort dette! Jeg var en av deltagerne på kursene dine, og er utrolig glad over å ha lært det og vil bruke det for å hjelpe andres dyr så langt som mulig selv.

Mange takknemlige hilsener fra Emilie Torp Lund & co

Del gjerne <3

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.