Web Analytics

KAN NATUREN GI OSS TEGN?

healing medium & telepati mennesker imellom natur selvutvikling sjamanisme Apr 03, 2018

For et vakkert bilde! Spørsmålet er vel  om vi også kan bli gitt tegn i naturen.

Februardagen var litt tung, forteller Stine Moe. Da jeg tittet ut av vinduet, så jeg dette! Synet gjorde noe med meg. Jeg tenkte med en gang at det så ut som en engel. Jeg tok det som et tegn på at jeg er beskyttet, og at noen passer på meg. Og dagen, den ble veldig bra den!

Har du også tatt bilder av noe du opplever som et tegn, så send det gjerne til meg. Det er hyggelig å få dele slikt på bloggen min. Mvh Sissel

Del gjerne. 

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.