Web Analytics

KAN DYR VÆRE HEALERE?

dyr dyrekommunikasjon og dyretolk dyrevelferd healing Jan 31, 2016

Hei Sissel. Jeg jobber på en stall, og du har nettopp tolket flere av hestene her. Jeg har store smerter i nakken og i skuldrene. Jeg har ofte så vondt at tårene kommer, og jeg må ta mye smertestillende. Jeg fikk lese tolkingen av den ene hesten her. Han fortalte deg at han ikke ønsket å ha et nært forhold/ kontakt med så mange mennesker. Dette har jeg følt en del. Jeg har mange ganger ønsket og prøvd å få kontakt med han, men han har vært avvisende og uinteressert i meg. Han fortalte deg også at han kan sende healingenergi.

Etter tolkingen bestemte jeg meg for å prøve igjen. Jeg gikk inn til han, med en del vondt her og der. Jeg spurte han rett ut : "Jeg vet du har ikke nok til alle, men har du plass i livet/hjertet ditt for meg?" Og da strømmet det frem. Var hos han i over 20 minutter, hvor han liksom "scannet" hele kroppen min systematisk med mulen og pusten sin. Han pusta lettet ut så mange ganger, Og han gjorde mye merkelig som jeg iløpet av mine 24 år med hest, har aldri opplevd før. Han viste en enorm tillit og kjærlighet, og var som om dette var nytt for han også, men at han visste hva som skjer. Han ble plutselig ferdig og begynte å spise i høyet sitt, da ga jeg han en klem og sa "Tusen takk!" og når jeg gikk ut fra boksen hans, så var alle vondtene borte! Jeg var plutselig så fri og bevegelig og rolig inni meg. Jeg ble paff, og snakket med venninnen min som også jobber i stallen. Hun sa at han hadde gjort det med henne også, men kun etter tolkingen.

Så det jeg ville spør deg om da, er det slik at han har ikke vært klar over sine evner, og at du har gjort han oppmerksom på dette og han har funnet ut at han vil/kan hjelpe oss? Dette er noe av det mest følsomme jeg har opplevd i mitt liv, bortsett fra åndelig aktivitet og at hestene snakker til meg noen ganger. Men dette tok kaka, på fredag var jeg redd for at helsa mi ikke strakk til i denne jobben, mens nå har jeg helt andre øyner på saken.

En av de andre hestene sa at jeg har en god energi, men indre uro. Jeg kommer til å oppsøke mer hjelp om dette. Du er et fantastisk menneske , Sissel. Tusen takk for du er her for alle oss og dyrene og hjelper oss å kommunisere. Jeg hører som sagt at hestene sier ting til meg, men føler aldri jeg kan samtale med dem. Jeg håper bare de hører mine svar på det de forteller meg.

Håper du har 2 minutter å svare på dette med healingen jeg fikk fra hesten. Er det slik at han faktisk heala meg, og er det du som har hjulpet han til å finne ut? I så tilfelle. Er det fineste jeg har opplevd på denne jord ♡ Ønsker deg en nydelig fredfull uke. Og vit at du er høyt verdsatt av mange! Klem ♡

Mitt svar: Takk for nydelig mail. Det høres ut som du er på rett vei i livet ditt. Du oppdager og åpner opp for energier. Hesten fikk fortalt hvorfor han ikke knytter seg til så mange mennesker. Det gjør at dere kan forstå han på en bedre måte. Dere føler dere ikke lenger avvist, men møter han med en vennlig og positiv energi som gir han helt andre muligheter til å nå dere på sjeleplan. Da er dere mye lettere for han å arbeide med dere.
Som du vet fortalte hesten meg at han er en healer. Han har nok gitt mye healing til dere tidligere også, men ikke alle mennesker kjenner det. Nå er dere klar over det. Det har skjedd en positiv endring med dere mennesker etter samtalene. Når mennesker åpner hjertene sine endrer de sin energi. Dyr leser oss som energi. Når mennesker åpner opp for sin egen godhet og kjærlighetskraft er det mye lettere for menneskene å kjenne, ta imot og oppfatte healingenergier. Dyr når oss lettere da.

Når vi mennesker endrer oss åpner det for en mye dypere relasjon til dyrene. En samhørighet, en følelse av å være ett. Jeg fikk et veldig godt inntrykk av dere som jobber i stallen når jeg snakket med hestene. Hestene elsker dere, og de føler seg godt ivaretatt. Fortsett det gode arbeidet! Mvh dyretolk Sissel.

Del gjerne.

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.