Web Analytics

KAN DYR «GÅ IGJEN»?

dyr dyrekommunikasjon og dyretolk healing meditasjon & indre ro medium & telepati selvutvikling sjamanisme Sep 27, 2018
Jeg kjente en merkelig følesle idag.. Familiens katt døde for noen måneder siden. Jeg har en katt selv, og da jeg stod på badet (med døren igjen) kjentes det ut som en katt strøk seg rundt bena mine. Jeg trodde det var min egen katt, men hun lå på kjøkkenet, så det var ikke henne. Så nå spør jeg deg: Kan katter gå igjen? Fikk skikkelig creepy følselse, men samtidig  føles det godt hvis den døde katten vår passer på meg. 
 

Jeg leste meldingen fra henne, og svarte: Så heldig du er som fikk oppleve at katten viste sitt nærvær! Når vi dør er det bare kroppen som dør. Sjelen lever videre, og derfor kommuniserer jeg også med mennesker og dyr på "den andre siden". Noen ganger kan vi oppleve / sanse at våre kjære er rundt oss også etter sin "død".

Dette er svært sjelden "creepy" som du sier. Sjeler "på den andre siden" besøker oss nesten alltid fordi de er glade i oss. Jeg tenker på det som en kjærlighetserklæring.

Disse usynlige energiene er ofte hjelpere for oss. Noen kaller dem skytsengler og hjelpere. Og det er nettopp det de ofte er. Fordi du har vokst opp i en vestlig kultur har du lært siden barndommen at dette ikke skal være mulig. Nå er så heldig at du har fått en opplevelse som er så sterk at du bare VET at den var reell. Og med det åpner det seg nye muligheter for deg og for din egen åndelige vekst.
 
Ønsker deg alt godt fremover. Og jeg vet at så mange som savner sine kjære lengter etter en opplevelse der noen viser sitt nærvær på en så sterk, god og positiv måte som du fikk oppleve!
 
Kroppen er død, men sjelen lever. Du er heldig som så tydelig beskjed om det.
 
Del gjerne. <3

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.