Web Analytics

JEG VAR SKEPTISK TIL DYREKOMMUNIKASJON

dyr dyrekommunikasjon og dyretolk healing helse kunder sier Sep 07, 2016

Hei Sissel! Under telefontimen sa du at Huldra gav deg signaler på at høyre underkjeve var vond. Det viste seg at en bit av en jeksel der var slått løs, og det var åpent langt ned mot nerven.Huldra har altså gått med tannpine en tid, kanskje lenge! Denne tannen måtte opereres bort.

Huldra opplevde også at hun har mindre energi enn vanlig. Mens hun var “dopet”, ble det tatt røntgen av hjertet og diverse blodprøver. Thyroxin-nivået lå i nedre del av normalområdet, og lavt thyroxinnivå kan føre til tretthet og lite energi. Du hadde gjort meg oppmerksom på at normalområdet er svært romslig, og veterinæren kunne bekrefte dette. Ny blodprøve av thyroxinnivået i blodet skal derfor ta`s igjen etter ca.1 måned, og Huldra vil få behandling med thyroxin dersom det fortsatt er lavt.

I høyre forlabb signaliserte Huldra til deg at hun er stiv og øm. Røntgenbilde viser ikke noe galt , men Huldra HAR vondt her. Når jeg legger hånden min over den – uten å trykke, trekker hun den fort til seg. Når jeg gjør det samme med venstre forlabb, holder hun den i ro. Flere ganger har hun tatt seg en kjapp løpetur, og kommet tilbake haltende, med høyre forlabb løftet opp.

Jeg gav deg ingen informasjon om at Huldra har sterk HD og forkalkninger i ryggen, men du sa at bekkenet hos Huldra ikke virket sterkt og stabilt, at hun var trykkøm i ryggen og hadde muskelspenninger her, og mye stivhet og smerter flere steder i kroppen. Massasje, varme, akupunktur og osteopati ble foreslått.

Hunden min sendte deg triste følelser, bl.a fordi hun opplever at hun er for forsiktig av seg, og at familien ønsker en tøffere og mer pågående hund. Hun ønsker å bli mer sett og akseptert som hun er. Jeg må nok ta innover meg at jeg har klaget over at hun er et “drivanker” på tur, og at hun til tider har “druknet” i bekymringer over bl.a. sykdom hos to-og firbente i familien, i de årene hun har levd. Det er alt for lett å overse en diskret og forsiktig hund som gir svake signaler på sine behov.

Selv om jeg har vært skeptisk til en så utradisjonell måte å bli bedre kjent med hunden min på, må jeg innrømme at dette var sterk informasjon. Hun har sendt mye smerter og triste følelser. Det at hun faktisk virker trist, har tidligere gitt meg gjort meg usikker på henne. Jeg har ikke visst hvorfor og hva jeg kan gjøre for henne. Nå vet jeg jo mer om dette, og det er mye enklere å forholde seg til henne. Hun får nå massasje og akupunktur, og jeg har tatt kontakt med en osteopat som skal behandle henne. Huldra virker kvikkere nå. Om det er fordi tannpinen er borte, fordi kroppen verker mindre eller fordi jeg har bedre kontakt med henne vet jeg ikke. Uansett : Tusen takk til deg, Sissel! Beste hilsen Randi Bjørnstad.

 

Det har gått noen år siden Randi gav meg denne tilbakemeldingen. Og nå hun la til:  Så rart - og fint - å se bildet og lese dette igjen ! Dette er altså min meget kjære Leonberger, Huldra ❤️ Vi fikk gode år med henne etter denne samtalen med Sissel, og hun døde 11 år gammel. Huldra fikk - etter at jeg skrev denne tilbakemeldingen - behandling med Thyroksin, og fikk dermed mer energi og livsglede. I tillegg fikk hun svømme i oppvarmet hundebasseng - med påfølgende massasje 2 ganger i uken - noe hun ELSKET !
Mvh " Huldra sin mor" - Randi Bjørnstad.

Del gjerne <3

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.