Web Analytics

JEG HØRTE EN STEMME, OG DEN REDDET LIVET MITT!

dyrekommunikasjon og dyretolk healing meditasjon & indre ro medium & telepati mennesker imellom natur selvutvikling sjamanisme Mar 13, 2018

Jeg hadde delt et innlegg om at hjerneforskere i Norge søkte personer som hadde evnen til å "høre stemmer". Forskerne ville undersøke dem, for å se om de kunne forstå mer av fenomenet. Et spennende prosjekt synes jeg, det er jo så mange mennesker som har hatt en eller flere slike opplevelser.

Silje Trym Mathiassen fortalte til NRK: For ti år siden lå jeg i en hengekøye og nøt sommeren. Plutselig hørte jeg en stemme som sa: «Du skal studere teologi!» Jeg snudde meg for å se hvem som snakket, men det var ingen i nærheten. Like etter hørte hun stemmen på ny. Hun begynte å be, og i dag har hun fullført det seksårige teologistudiet og jobber som prest! Hun opplevde det som at hun fikk et kall, og det var jo nettopp det hun fikk.

Ikke lenge etter at jeg hadde delt historien til presten fikk jeg en spennende historie tilsendt fra en av følgerne mine. Hun skrev: Vedrørende saken du postet om folk som «hører stemmer». Jeg har opplevd det én gang. Jeg hadde hjulpet en venninne i restauranten hennes, og kjørte hjem midt på natta. Jeg var alene i bilen, og jeg kjørte gjennom et område som jeg har passert hundrevis av ganger. Plutselig hørte jeg en stemme ved siden av meg si: Her kan det være elg! Jeg skvatt til og trykket automatisk inn bremsepedalen. Så kom elgen løpende fra venstre. Den hoppet over panseret på min bittelille bil. Den var så nær at jeg fikk søle fra elgen på frontruta. Elgen forsvant uskadd opp lia på den andre siden av veien. Jeg og bilen var også like hele. Da sa jeg takk ut i løse lufta til den som hadde reddet livet mitt, hva/hvem det nå var. Synske personer og healere har fortalt meg at jeg er under «spesiell beskyttelse» og at det er noen som passer på meg. Episoden med elgen føles som en sterk bekreftelse av nettopp det. Jeg er fylt med takknemlighet.

Det er ingen tvil om at vi har gode krefter rundt oss. De vil hjelpe oss til å finne vår livsoppgave og vår livsvei. De vil beskytte oss når vi trenger det.

Vi som har opplevd dette, har hatt så sterke opplevelser at vi intuitivt lyttet og gjorde som vi fikk beskjed om. Heldigvis! Vi er mange som har opplevd å ha "englevakt".

Ønsker du at jeg skal dele din historie, så den din opplevelse til meg her.

Del gjerne.

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.