Web Analytics

JEG GLEMMER DEG ALDRI!

dyr dyrekommunikasjon og dyretolk healing kurs kurs med sissel grana medium & telepati selvutvikling sjamanisme May 11, 2020

Dette er Bacchus. Han har MYE av æren for at jeg startet Dyretolkskolen. Han ville så gjerne undervise, og han maste stadig om at han hadde dårlig tid og at det hastet å komme igang med kursene våre i dyrekommunikasjon. -"Du har god tid på deg Sissel, det har ikke jeg", sa han. Jeg tenkte at han mente at jeg som menneske sannsynligvis skulle leve lenge, og at han som katt naturlig nok ville ha et kortere livsløp. Han var ung da vi sammen ledet vårt første kurs i dyrekommunikasjon! Det ble en suksess, ikke minst på grunn av han.

Han var en skikkelig smarting, og kunne flere triks enn en gjennomsnittshund. Han gjorde stor suksess da han viste noen av kunstene sine på kurset. Sitt, dekk, rull rundt, sitte bamse, snutetriks, røre noe med labben... det er bare noen av triksene han kunne.

Aller størst suksess gjorde han med det han formidlet. Vi er mange som har blitt rørt til tårer over hans varme og kloke budskap.

I 2007 startet jeg Dyretolkskolen, og Bacchus var med som lærer. Fremdeles får jeg hjertevarme tilbakemeldinger fra de som hadde gleden av å kommunisere med han på kursene våre. Vi er mange som aldri vil glemme Bacchus!

I ettertid forstod jeg også hvorfor det hastet for han å starte med kurs. Han hadde nok en bevissthet om at han ikke kom til å bli gammel. Plutselig en dag ble han alvorlig syk, og han døde bare 7 år gammel. Det var på datoen i dag, i 2008.

Mange år har gått siden han døde. Jeg elsker Bacchus, og vil for alltid være takknemlig for alt han lærte meg og viste meg.

Hilsen Sissel Grana.

Del hvis du vil og følg gjerne Dyretolkskolens side på facebook

 

 

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.