Web Analytics

JEG ER TAKKNEMLIG FOR AT JEG ER HEALER!

healing meditasjon & indre ro medium & telepati mennesker imellom selvutvikling sjamanisme May 30, 2018

Jeg er så takknemlig for de evnene jeg har. Noen ganger er jeg selv forundret over hvor mye hjelp jeg får fra gode krefter, nettopp for at jeg skal kunne hjelpe andre.

Hver jul har jeg en gratis healing for alle som vil delta. Det er en tung tid for mange, og jeg håper å kunne gi folk og dyr som trenger det et "løft". Ellers i året har jeg en fast healingkveld den andre tirsdagen i måneden.

Før healingen skulle begynne fikk jeg beskjeder fra mine usynlige hjelpere. De sa at det var viktig at jeg kom i kontakt med en av de påmeldte. Hun måtte få personlige beskjeder fra meg, sa de. Healingen var ikke nok, hun måtte også kontakte lege fikk jeg beskjed om. Hun måtte ikke slå seg til ro med de beskjedene hun hadde fått, "hun måtte stå på krava." Hun trengte flere undersøkelser, og hun måtte snakke med andre leger enn de som hadde behandlet henne. Jeg kunne kjenne hvor personen hadde vondt, men jeg visste ikke hvem av deltakerne det gjaldt.

Siden de fleste hadde funnet informasjonen om healingen her på facebooksiden min, la jeg ut noen linjer om hvilke smerter personen hadde, og ba henne ringe meg. Kort tid etter ringte hun. Joda, hun forstod godt de opplysningene jeg hadde fått, det var der hun hadde vondt. Noe av det jeg kjente var plager etter en mislykket operasjon, fortalte hun. Hun hadde utfordringer både i forhold til plagene, og også rundt dokumentasjon rundt det faktum at noe hadde gått galt under operasjonen.

Jeg håper vår lille samtale hjalp henne til å stå på for seg selv. Jeg håper hun kom i kontakt med leger som kunne hjelpe henne.

Jeg tenkte på henne i dag. Og jeg tenker på de gode kreftene rundt oss som ledet oss til vår fine samtale.

Ord kan være en fantastisk healingkilde. Jeg håper at hun har fått det bedre! 

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.