Web Analytics

JEG DRØMTE OM HUNDEN MIN FØR JEG FIKK HENNE

dyr dyrekommunikasjon og dyretolk meditasjon & indre ro medium & telepati selvutvikling sjamanisme May 22, 2017

Hvordan fikk du hunden din Shana ble jeg spurt om. Ja, det er en spesiell historie....

Når man sover er man mer i kontakt med underbevisstheten sin. Derfor er det lettere for sjeler å få kontakt med oss når vi drømmer enn når vi står midt oppe i en travel hverdag. I en drøm fikk jeg møte en hund jeg aldri hadde sett før. Jeg så Shana akkurat som hun er, med sitt spisse ansikt, sin flotte pels og sine farger og den lille kroppen hennes med snurr på halen. Hun sa til meg at "Jeg er din neste hund, Sissel. Jeg gleder meg til å komme til deg og arbeide sammen med deg. Jeg har ingen kropp nå, men så snart jeg får en kropp så kommer jeg til deg."

I tiden som kom tok hun jevnlig kontakt med meg, sjelden i drømmer og oftest når jeg hadde dagsbevissthet eller mediterte.

Jeg vet jo at det alltid "ordner seg" når sjeler tar kontakt, så jeg regnet med at hun kom til meg når tiden var moden. Ting pleier jo å legge seg til rette og bli slik jeg har sett det uten at jeg trenger å anstrenge meg for det.

Tiden gikk, og jeg ble utålmodig. Ingen hund kom! Jeg antok at hunden jeg hadde sett var en pomeranian, og jeg kontaktet noen med den rasen, men det føltes feil. Da jeg hadde foredrag på en utstilling besøkte jeg også utstillingsringen til pomeraninan. Der fikk jeg se en for meg helt ny rase, nemlig kleinspitz. Den ser ut som pomeranian, men er litt spissere i snuten og noe cm høyere.

Og så: Foran meg stod det en dag en oppdretter som spurte meg om jeg ville kjøpe valp av henne. Selvfølgelig vil jeg kjøpe valp av deg!, hørte jeg meg selv svare. Hun hadde kleinspitz.

Og så kom hun, vakre lille Shana. Rasen kommer i mange farger, men Shana hadde nøyaktig de fargene og tegningene jeg hadde sett. Hun var den eneste valpen i kullet, så det var jo ekstra fascinerende at hun hadde akkurat den fargen. Hun kom til meg nesten to år etter at hun kontaktet meg første gang.

Nå har jeg hatt henne i mange år, og hun er en gave i mitt liv. Kontakten på sjeleplan har vi selvfølgelig fortsatt. I tillegg har jeg denne herlige koseklumpen av en hundekropp i livet mitt :-)

Jeg tenker at det blir som det skal bli. De dyrene og menneskene som skal vår vei, møter vi alltid på en eller annen måte. Sjelevenner finner hverandre.

Del hvis du vil <3

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.