Web Analytics

I DAG SKJEDDE DET NOE VAKKERT MELLOM HESTEN MIN OG MEG

dyr dyrekommunikasjon og dyretolk healing meditasjon & indre ro medium & telepati selvutvikling Feb 10, 2019
I dag skjedde noe vakkert, noe jeg aldri har opplevd før. Jeg går igjennom den daglige rutinen med å fore, vanne og fjerne møkk ute hos hestene mine. Jeg følte at hestene oppførte seg anderledes, de drev med andre ting enn vanlig. Når jeg har kommet nesten halvveis med møkkingen, kommer den vakre hesten min Katla bort og ber meg pent om å slutte å møkke. Hun snuser meg i nakken, og jeg føler at hun ber meg om å klø henne og "se" henne.

Jeg prøver å gjøre meg ferdig flere ganger. Det er ikke lett, for hesten stiller seg mellom greipet og trillebåra, eller med frembeina oppi møkka jeg skal fjerne. Jeg måtte gi opp å få gjort unna arbeidet. Vi stod lenge å puster hverandres pust, klør hverandre, hun steller håret og lua mi. Så kjenner jeg at pusten min blir dypere, vi puster hverandres pust dypt og rolig. Med ett begynner jeg å gråte, det kom dypt innenfra, det er så vakkert og det forandrer meg. Det føltes som magi det hun gjorde med meg, hva nå enn det er. Katla er en helt unik hest, ingen har lært meg så mye, frustrert meg så mye, hatet så mye eller elsket meg så tydelig. Jeg føler større forandringer er i vente i horisonten. Jeg må slutte å klamre meg til rutiner, jeg må sette av mer tid til å se mine hester og meg selv. Jeg må puste mer. Føle mer. Jeg vil finne tilbake noe jeg føler jeg har mistet. Inderlig tusen takk Katla.

Tusen takk til Katlas eier som lot meg dele denne historien med deg. Det er noen år siden dette skjedde, men hun husker det enda. Det er nok mange som kan kjenne seg igjen i historien. I vår travle hverdag hender det at dyrene våre "når frem til oss" med sin kommunikasjon og sitt nærvær. De gir oss bokstavelig talt et pusterom der vi kan kjenne vår egen sjel og kontakten med dyrets sjel. Mye forløsning og healing kan skje da.

Min oppfordring til deg er å la dyrene nå deg. Ta deg tid til å bare VÆRE sammen med dyr. Sett av tid til å virkelig se deg selv og til å se dine dyr. Da vil mye positivt skje. Vi mennesker blokkerer ofte kontakten med dyrene fordi vi er så stresset og har det så travelt. Dyr kan vise oss veien til indre ro. Vi kan lære så uendelig mye av dyrene.

Alt godt fra dyretolk Sissel.

Del gjerne. 

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.