Web Analytics

HVORFOR VAR DET SÅ MANGE SOM IKKE FIKK HJELP AV SNÅSAMANNEN?

healing helse mennesker imellom selvutvikling Apr 11, 2018

I dag er Joralf Gjerstad, Snåsamannen 92 år. Gratulerer med dagen! Resultatene av hans virke er godt dokumentert de siste årene gjennom bøker, filmer og alle de personlige erfaringene som deles.

Det er et tankekors at mannen som har fått smerter til å forsvinne, lamme til å gå, døve til å høre og så videre ble oversette av norske medier i årevis. Fordi "noen" ikke trodde at slike krefter var mulig, valgte mediene å neglisjere alle de som gjerne ville dele sine positive erfaringer. Ikke før den anerkjente forfatteren, Ingar Sletten Kolloen, gav ut bok om han i 2008 ble det offentlig interesse for healerens arbeid. Da var Joralf blitt  82 år, og kort tid etter avsluttet han sitt virke som healer...

I dag tenker jeg på hvor mange som IKKE fikk hjelp av Snåsamannen, fordi journalister og media valgte å være stille om de fantastiske resultatene healeren oppnådde i alle årene før Kolloens bok. Hvor mange ville vel ikke reist til Snåsa om de hadde hørt om han?

Stort annerledes er det ikke i dag heller. Jeg har blitt fortalt at flere av mine klienter har kontaktet media fordi de ville fortelle om hvilke opplevelser de har hatt med mitt arbeide. Opplevelser som de kaller "overnaturlig", fantastisk og til og med et mirakel!  Redaktøren vår tror ikke på sånt, er et vanlig svar fra journalister. Dessverre, vi får ikke lov til å skrive om slikt, svarer journalistene. De gangene en alternativ behandler får mediadekning er det sjelden med en positiv vinkling.

10 år etter at Kolloen skrev sin bok, venter vi fremdeles på at media skal ta arbeidet til healere på alvor. Det er mange dyktige healere i Norge. Media neglisjerer resultatene healerne oppnår. Det er synd. Det er også alvorlig, fordi det  gjør at mange ikke er klar over at healing noen ganger kan gi fantastiske resultater.

Del gjerne. 

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.