Web Analytics

HVORFOR KOM KATTEN TIL HENNE?

dyr dyrekommunikasjon og dyretolk healing helse landbruk meditasjon & indre ro medium & telepati selvutvikling May 01, 2017

En kvinne, la oss kalle henne Eva, hadde det vondt og vanskelig. Livet føltes mørkt, og det så ikke ut til å være noe lys i enden av tunnelen heller. Så skjedde det noe rart! En katt kom til henne, og den ville ikke vike fra hennes side. Der Eva var ville pusen være. Eva ble invitert til noen venner som var bekymret for henne. Hun skulle få bo der noen dager. Eva gikk dit. Den fremmede katten slo følge med henne, og side om side gikk de der. Med største selvfølgelighet fulgte den Eva inn i leilighetsbygget. Sammen gikk de inn i heisen, og ut av heisen noen etasjer høyere oppe. Så gikk de inn i vennenes leilighet. Der var pus oppmerksom og kosete med alle sammen, men det var ingen tvil om at det var Eva "sin katt".

De hadde ingen kattedo i leiligheten, og det var jo ikke deres katt. Derfor sa de farvel til pusen, og bar den ut på gaten.

Senere samme dag åpnet de døren til leiligheten. Og hvem andre satt utenfor og ventet enn katten? Pus hadde tatt heisen opp, gått ut av heisen i riktig etasje og tålmodig satt seg til å vente utenfor døren til riktig leilighet!

Situasjonen var så spesiell at de kontaktet meg. Jeg kommuniserte med katten, og den deprimerte damen fikk gode, varme og utviklende beskjeder fra pus. Ekstra sterkt ble det da jeg fikk høre hvorfor pusen hadde oppsøkt henne.

Vi har alle noen som følger med i livene våre "fra den andre siden". Den avdøde bestemoren til Eva var bekymret for henne. For å gi henne oppmuntring ba hun katten om å kontakte Eva og støtte henne. Også bestemoren fikk gitt noen gode ord til barnebarnet sitt under samtalen med meg. Eva lyste opp. Det er vel ikke mulig å få noen sterkere "tegn" på at hun er elsket og ivaretatt!

Dyr kan være engler i pels. Det er ikke tilfeldig at vi får de dyrene vi har. Dyr kan fungere som budbringere fra sjeler som ser at vi trenger dette dyret. Dyr kan komme til oss for å hjelpe oss akkurat når vi trenger det. Dyr kan være healere. Katten kom for å gi henne kjærlighet da hun trengte det som mest.

Lik gjerne min facebookside og del gjerne.

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.