Web Analytics

HVORFOR GRÅTER MATOMA?

Jun 21, 2022

Tom «Matoma» Stræte Lagergren er et nydelig menneske. Han viser følelser og blir ofte rørt til tårer som dommer i The voice. I vår hektiske vestlige verden er det en sjeldenhet. Vi er vant til å bedømme med logikk, og ikke ut fra hvordan noe føles for hjerte og sjel!
Det er derfor vi har et så overfladisk og «hardt» samfunn. Folk aner knapt at de har en sjel. Det eneste som teller er prestasjoner og det materielle.
De to sesongene Matoma har vært dommer, har deltakerne hans en førsteplass og en andreplass i sangkonkurransen. Det er verdt å merke seg at Matoma var DEN ENESTE av d
e fire dommerne som snudde seg på blindaudition til begge disse sangerne. Han var den eneste av dommerne som sanset deres kvaliteter fra første stund.
Det er nettopp det som skjer når man er i kontakt med sjelen sin og magefølelsen/intuisjonen sin. Da tar man gode og riktige valg.


Mange lurer på hvorfor Matoma «gråter» så ofte i dommerstolen sin. Når han blir rørt til tårer er det noe helt annet enn å gråte. Når du gråter har du alle de triste følelsene som hører til en gråt. Det som skjer med Matoma, er at øynene flommer over av tårer. Det skjer fordi han er i kontakt med sitt eget hjerte og sjel. Det er en kjærlighetskraft vi har fått være vitne til. Mange seere opplever at de blir rørt av hans reaksjon selv også. Matoma hjelper også seerne til å «åpne opp» og komme i kontakt med sin egen sjel. Da kommer gåsehud, frysninger og tårer når man opplever noe som er vakkert og ekte.
Etter at innlegget ble skrevet ble det kjent at han ikke skal være dommer i neste sesong. Vi er mange som kommer til å savne han! Jeg er så takknemlig for at vi har hatt en slik dommer i The Voice. Han gjorde programmet bedre!
Du kan dele hvis du vil. ❤
Alt godt Sissel.

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.