Web Analytics

HVORDAN TRIVES HUNDEN PÅ KENNEL?

dyr dyrekommunikasjon og dyretolk Jan 22, 2016

Som dyretolk har det ofte hendt at eierne har bedt meg spørre hvordan dyrene trives på kennel. Noen ganger forteller dyrene at de trives der. Dessverre er ikke de fleste hundene særlig fornøyde med kenneltilværelsen. Mange hunder har fortalt om ensomhet, savn, lengsel, stress, mistrivsel og at matlysten forsvinner. Noen forteller at de bråker selv, andre klager på de andres bjeffing og høye støynivå.

Jeg skal ikke nekte for at jeg derfor var en smule forutinntatt da en hundeeier ba meg spørre hunden hennes hvordan den hadde det når mamma var bortreist og hunden var på kennel. Jeg spurte, og fikk følgende svar: Dette er en veldig RAR kennel! Vanligvis så er kennel et liv i ensomhet og med å se og HØRE mange hunder. Denne kennelen er ikke sånn. Min kennel er en kennel som gir meg FAMILIEFØLELSE! Kennelen ligger i SKOGEN. Jeg føler meg veldig velkommen der.

Hunden sendte sterke positive følelser, så jeg som dyretolk blr rørt til tårer. Så fortsatte hunden med å fortelle: Det er en hjertevarm kennel! Hils damen fra meg.

Eieren fortalte meg etterpå at dette var en "vanlig hundekennel", men at akkurat denne hunden ble behandlet som et familiemedlem når den var der. Hunden fikk bo i huset til familien som drev kennelen, som ganske riktig lå i en skog. De var blitt så glade i hunden, at det hendte at hunden bodde der selv om eieren ikke var bortreist! Kennelen hunden fortalte om var denne: Hundepensjonat  :-)

Mvh dyretolk Sissel.   Lik gjerne min facebookside

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.