Web Analytics

HVORDAN KAN DU SOM KLARSYNT JOBBE PÅ TELEFON, OG HVORFOR ER DET BEST Å IKKE VITE NOE PÅ FORHÅND?

Jun 21, 2022

Når jeg kommuniserer med dyr jobber jeg på telefon. Hvordan er det mulig tenker du kanskje, og jeg forstår spørsmålet ditt godt. De første årene jeg arbeidet trodde jeg at et fysisk møte var bedre, så da hadde jeg bare oppmøtetimer. Med tiden jobber jeg enda bedre på avstand.
Jeg kommuniserer verken med ørene, ryggen eller halen til dyret. Jeg snakker med sjelen. Den er tilgjengelig for kommunikasjon fra hvor som helst, derfor har jeg kunder fra hele landet og også i utlandet.
Avstand er ingen hindring for telepatisk kommunikasjon. We are all one, sier indianerne. Det har de rett i, og språket er telepati.
HVORFOR VIL DU HA MINST MULIG OPPLYSNINGER PÅ FORHÅND?
Jo mindre jeg vet på forhånd, jo lettere er det for meg å arbeide som dyretolk og healer.
Dyretolktime: Jeg ønsker kun et bilde av dyret tilsendt på epost, ikke noe informasjon om dyret eller spørsmål til dyret. Jeg ringer til avtalt tid. Da får jeg vite hva dyret heter og eventuelt tema for samtalen. Når jeg har kommet igang med samtalen, kan du selvsagt kommentere og spørre dyret om det du vil. Det er fordelen med å arbeide på telefon. Dyret og du kan ha en dialog. Dere kan snakke sammen med meg som tolk.
Mennesketimer: Jeg kan også lese sjelen din, og hente opp beskjeder til deg fra gode energier og hjelpere du har rundt deg. Jeg hjelper til med det meste, selvutvikling, å forstå seg selv, spirituell utvikling, å finne en ny retning i livet, ledere som ønsker veiledning i forbindelse med jobben, strevsomme relasjoner og mye mer.
Healing: Jeg trenger ikke å få vite hva som feiler klienten. Det er sterke gode krefter jeg arbeider med. Jeg stoler på at healingenergiene går dit de skal.
Da vet du litt om hvordan jeg arbeider. Mer info finner du under Timebestilling i menyen.
Del gjerne. ❤

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.