Web Analytics

HVORDAN KAN DU KJENNE OM DET ER GOD ELLER DÅRLIG ENERGI ET STED?

dyr dyrekommunikasjon og dyretolk dyrevelferd healing helse landbruk mat & drikke meditasjon & indre ro medium & telepati mennesker imellom selvutvikling sjamanisme Apr 22, 2018

Jeg er svært sensitiv for energi. Det er ikke bare enkelt, for jeg tar inn så mye mer enn det som er vanlig. I dag vil jeg fortelle deg litt om det.

Vi skulle se på et småbruk som vi ønsket å bruke som hytte. Vi kom til et fantastisk vakkert sted. Vidunderlig utsikt, fredelig beliggenhet, strandlinje. En perle. Prisen var ideell. Jeg burde vært begeistret! Det var jeg ikke. For på veien til denne perlen hadde jeg nettopp kjørt gjennom et område med mørk energi.

Hva var det mørke tunge energifeltet? Jo, verdens vakreste gård med en nydelig beliggenhet ved det samme vannet. Jeg følte lidelsen på stedet, spesielt knyttet til to store bygninger på gården. Derfor spurte jeg hva de drev med på gården. Da fikk jeg vite at de har tusenvis av høner der. Alle som kjenner norsk regelverk vet at det er tillatt å ha høner så alt for tett og trangt. Hønene får aldri komme ut. Hønene blir drept når de bare er 1  1/2 år, da er de ikke "effektive nok" lenger. I vill tilstand kan en høne bli over 10 år. Når hønene har fullført sin oppgave med å verpe på samlebånd i et år, blir de gasset ihjel i containere og kastet! Eggeproduksjonen er noe av det verste dyreplageriet vi har fordi industrilandbruket og regelverket prioriterer profitt foran dyrevelferd. Energiene ligger som et teppe over et slikt sted. Lidelsen mens dyrene lever, og ikke minst at de gasses i hjel i ung alder.  Å kjøre gjennom et slikt energifelt regelmessig er uaktuelt for meg. Ofte tenker jeg på de som bor i slike energier. Det er ikke det minste rart om de sliter med tungsinn eller føler seg lite harmoniske.

En annen gang så vi på en hytte. Jeg kjente en svært negativ energi i et område til venstre like ved hytta. Jeg visste ikke hva det var der, men den tunge energien og lidelsen på stedet gjorde at det var uaktuelt å kjøpe hytta. Da vi undersøkte området på hjemveien fant vi en pelsdyrfarm der.

En annen gang var jeg sjåfør i en bil med flere passasjerer. Vi skulle besøke en dame på hennes nye gård. Jeg vet at hun er følsom, og jeg var sikker på at hun hadde kjøpt et sted med nydelig energi. Stor var overraskelsen da vi plutselig kjørte inn i et område med grusom energi. Det glapp ut av meg at jeg synes det var rart at hun hadde kjøpt et sted i et område med så dårlig energi! Alle i bilen ble ekstra oppmerksomme, og flere kunne også sanse den tunge energien. Etter få meter skjønte vi hva den tunge energien var: På et beite så vi mange lidende dyr. Forkrøplede lam og syke og skadede sauer som knapt kunne bevege seg. Det var dyr med store smerter som burde vært avlivet av dyrevelferdshensyn. Det lå også døde lam der! "Beitet" var fullt av ting dyrene kunne skade seg på, vi så plankehauger fulle av spiker, skarpe bølgeblikkplater osv. Det var så ille at vi varslet Mattilsynet. Det viste seg at hun vi skulle besøke bodde på nabogården. På hennes sted var heldigvis energien nydelig.

Ja, jeg er kresen på energi. Det skal være gode energier der jeg oppholder meg. Ofte kan man rense et energifelt og transformere en energi. En gang ble jeg ledet til å arbeide på et slikt sted. De årene jeg var der fikk jeg renset mye, men helt "ferdig" blir vi nok aldri. Jeg gav opplysninger om energiene jeg senset til en lokalhistoriker. Alt jeg sa stemte. Jeg hadde tatt imot detaljerte opplysninger om historiske hendelser gjennom mitt åndelige arbeide. Jeg fortalte også om det stedet jeg "aldri" ble ferdig med å rense. Da fikk jeg vite at det var massegraver akkurat der...

I tilfellene med lidende dyr, vil ikke energien bli bedre før dyreplageriet opphører. Lidelsen som pågår må stoppes før energien kan transformeres. Andre steder kan renses. Kan alle steder renses og bli perfekte? Nei, dessverre.

Noen ganger påvirker vi også energiene der vi er. Jeg har renset mange boliger for dårlig energier som henger igjen fra harde ord, krangler eller overgrep mellom mennesker som bor eller som bodde der.

Ved noen tilfeller har jeg anbefalt folk å flytte fra steder med tung energi. Forundret har mange av dem opplevd store endringer både psykisk og fysisk. Noen forteller at det de trodde var deres egne fysiske plager forsvant. Mange har blitt kvitt hodepinen sin. Noen forteller at kroppen føles bedre. At de puster lettere. At de er i bedre humør. Ja, energier rundt oss påvirker oss mer enn vi tror.

Ikke alle sanser energier i så stor grad som jeg gjør. Om vi er bevisste på dette eller ikke: Vi påvirkes av energiene alle som en.

Del gjerne. 

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.