Web Analytics

HVORDAN BLIR DET Å VÆRE ALTERNATIVT TENKENDE I NORGE I 2018?

healing helse meditasjon & indre ro medium & telepati mennesker imellom selvutvikling Dec 31, 2017

De siste årene har vi sett hvordan maktmennesker har mistet sin ære og sine posisjoner. Metoo-kampanjen har vært en øyeåpner. Plutselig har vi sett mange "maktmennesker" som akkurat det de er: Maktglade og maktmisbrukende personer. Det er som om sceneteppet er blitt dratt til side også i det offentlige rom. Stadig flere ser at virkeligheten er større og ofte annerledes enn det vi trodde og ble fortalt.

2018 er året der "de nye hekseprosessene" for alvor starter i Norge. Alternative behandlere skal ikke lenger få lov til å uttrykke seg fritt. Skal vi snakke fritt, må vi gi opp vårt levebrød. Det er ikke til å tro! Media har jaktet på alternative mennnesker i en årrekke allerede, og nå intensiverer myndighetene denne jakten. De gamle hekseprosessene var mer ærlige. De ville kvitte seg med "heksene", og det greide de. De brente mennesker på bål, kastet dem på sjøen og utfor stup. Hadde det vært gjort på samme måten i dag ville flere fått øynene opp for hvordan alternativt tenkende mennesker krenkes i dette landet. I dag kastes "heksene" på bålet til rettssytemet og media. I den moderne gapestokken skal de stå til offentlig spott og spe.

Jeg har mange ganger tenkt på Snåsamannen. Hvordan kunne det ha seg at media ikke fortalte oss at vi i Norge hadde en mann som fikk lamme til å gå, døve til å høre og syke til å bli friske? Ikke før mannen var oppi 80-årene og en "seriøs forfatter" skrev bok om han ble han folkeeie. Da boka kom ut var hetsen i media så formidabel at mange mennesker ikke hadde samvittighet til å tie om side opplevelser. Anerkjente mennesker som advokater, politimester og helseminister valgte å stå frem med sine sterke personlige opplevelser med healeren. Hvor var media i årene før det? Hvor mange mennesker fikk IKKE hjelp av Snåsamannen fordi media i alle år valgte å fortie hans arbeid og resultater? På grunn av medias taushet var det mange som ikke hørte om Snåsamannen før det var for sent for dem å få hjelp...

Media opptrer på samme måte fremdeles. Enten tier de alternative utøvere i hjel, eller så fremstiller de oss som noen raringer. Vi har hatt mange eksempler på at media har drevet en råtten jakt på alternative utøvere i Norge. Folk flest ville fått sjokk om disse historiene kom ut. Filosofen Artur Schopenhauer sa en gang: All sannhet går gjennom tre utviklingstrinn. Først blir den latterliggjort, så blir den sterkt motarbeidet. Til slutt blir den akseptert som en selvfølge. Det er ingen tvil om at vi nå er i fase to..... Tenk over det neste gang du leser om alternative utøvere som bryter loven.

De nye helseprosessene der alternativt tenkende skal få gjennomgå i media og i rettsvesenet kan gi fordeler også. Det er jo spennende å se at noens virkelighetsforståelse truer noens næringsinteresser i en slik grad at det er nødvendig å innskrenke alternative behandlere sin ytringsfrihet. Skal du ha ytringsfrihet, kan du ikke samtidig jobbe som alternativ behandler. Det er i realiteten et yrkesforbud. Ja dette er Norge i 2018.

Motarbeidelsen er nå så voldsom at det vil skape et samhold mellom alternativt tenkende mennesker. Et samhold der vi gir hverandre kjærlighet, støtte og styrke. Det samholdet trenger vi! Det vil også gi grobunn for alternative medier, som vil belyse større deler av virkeligheten enn mainstream media. Å vokse er ikke alltid smertefritt. Dette vil gi oss vekst som mennesker. Dette vil utvide vår bevissthet.

Det er på tide at sceneteppet trekkes til side, og at folk flest får lov til å se hvilke resultater alternative utøvere faktisk oppnår.
Våre myndigheter, media og rettsvesenet vil gjøre alt de kan for at sceneteppet ikke skal gå til siden. Nettopp derfor nektes alternative behandlere å ytre seg fritt. Spørsmålet er om vi finner oss i det.

Og med det ønsker jeg deg og dine et godt nytt år!
Alt godt fra Sissel.

DEL GJERNE. 

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.