Web Analytics

HVILKEN HEALINGKRAFT DET KAN VÆRE I REGRESJON!

dyr dyrekommunikasjon og dyretolk dyrevelferd healing kunder sier medium & telepati sjamanisme Feb 17, 2020

Da jeg snakket med en katt viste den meg et tidligere liv. Som oftest når jeg får være med på en reise tilbake i tid er det for å fortelle om en felles opplevelse eller historie som de deler med den nåværende eieren. Denne gangen ble det annerledes, det var ikke noe om den nåværende eieren sin sjel i det livet jeg fikk se.

Pus viste meg at hun var en gutt som ble mishandlet hjemme. Faren hans tok ut mye frustrasjon og aggresjon på sønnen, og det ble mange slag og ukevemsord. Jeg fikk se hvordan den lille gutten løp og gjemte seg i naturen. Han skulle så gjerne ønske at det fantes en grotte han kunne krype inn i, der han visste at han ikke kom til å bli oppdaget. Han visste at da ventet knyttede never og harde slag. Redd gjemte han seg innunder noen store steiner, vel vitende om at han sannsynligvis ville bli oppdaget dersom faren kom dit. Det var en barndom med utrygghet og redsel han viste meg. Vendepunktet kom da en av naboene i hemmelighet lot han flytte til deres lille gård. Han fikk det godt der. Dessverre ble det avslørt hvor han skjulte seg, og en illsint far hentet han og bar han hjem. Det kom ikke noen flere lyspunkter for denne gutten, noen få år senere ble han banket så grundig opp at han døde av skadene.

Etter å ha sett og opplevd det tidligere livet satt jeg igjen temmelig forvirret. Hva var poenget med å vise meg et liv med  så mange mange vonde, og til slutt drepende slag? Eieren hadde noen tanker om det. Hun fortalte nemlig at pus hadde reagert utrolig sterkt da eieren ved et uhell hadde "slått" katten. -Historien gjentok seg, sa katten. Gamle traumer ble vekket til live. Uken etter fikk jeg en mail fra eieren, hun skrev blant annet:

Kjære Sissel . Tusen takk for nok en fantastisk dyretolksamtale. Du har opp gjennom årene snakket med flere av mine kjære pelsvenner og det er en like stor opplevelse hver gang. Vi har snakket med sjelene deres både mens de var i en kropp og etter at de har gått over til "den andre siden". Pusen Korse har bodd hos oss i snart 4 år. Etter en tid på loffen uten et hjem kom hun til oss. Fra den første natten hjemme hos oss har hun sovet sammen med meg, tett inntil. For ca. 5 mnd siden kom jeg i skade for å slå henne over snuten (ved en ulykke, skulle ta armen ut av dynen, Korse hadde beveget seg over på andre siden av meg uten at jeg merket det. Og ulykken var skjedd). Det var selvfølgelig ikke meningen. Men etter den tid har jeg dessverre ikke fått besøk av pusen i senga. Noe jeg har savnet. I vår dyretolksamtale forrige uke begynte Korse uoppfordret og snakke om et tidligere liv hvor hun var en ung gutt som ble mishandlet i sin familie. Gutten gjemte seg stadig i en steinur for å komme vekk og måtte ligge musestille for ikke å bli oppdaget. Ei snill nabokone tok han inn og han fikk bo hos henne. Men han bodde der i skjul for sin familie. Men det ble oppdaget, og da gikk det han veldig ille. Jeg sa til Sissel at jeg tror jeg vet hvorfor denne historien kom, og fortalte om at jeg hadde kommet i skade for å slå Korse i søvne. Korse bekreftet da at hun viste at jeg ikke ville skade henne, men frykten lå så dypt forankret i hennes sjel. Historien hadde i gjentatt seg sa hun . Hun sa at hos oss var det første gang noen gang hennes sjel hadde opplevd kjærlighet. Natten etter Dyretolksamtalen kom Korse tilbake til meg i sengen, og vi har sovet sammen hver natt siden. Tusen takk Sissel, det er så godt å vite at du finnes både for dyr og mennesker. På gjensyn. Hilsen Siw Larsen Randem. 

Det er fantastisk å se hvilke muligheter for healing som ligger i regresjon. Mange mennesker og dyr synes kanskje at de oppfører seg "rart", de forstår ikke seg selv, og mange dømmer seg selv for det. Gjennom regresjon kan man se at det slett ikke er ulogiske, eller rare reaksjoner de har, men fullt forståelige reaksjoner.

Det beste er at det ligger muligheter for å få lagt ting bak seg for godt. Det var det som skjedde med Korse. Etter 5 lange måneder kom endelig Korse tilbake til eierens seng, det skjedde allerede natten etter vår dyretolktime. Et tydeligere "tegn" var det vel ikke mulig å få.

Bildet er illustrasjonsfoto.

Del gjerne. <3

Alt godt fra Sissel.

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.