Web Analytics

HUNDENE BLE VENNER IGJEN ETTER DYRETOLKTIMEN

dyr dyrekommunikasjon og dyretolk healing helse kunder sier Oct 05, 2016

Hei Sissel og takk for sist :-) Må starte med å takke deg for samtalen du hadde med hunden min, Max. Mye spennende som kom frem, og det var ingen tvil om at det var Max du kommuniserte med. Det første du kunne fortelle meg var at Max sin høyre framlabb var litt vond. Dette er noe jeg kunne bekrefte at stemte for deg, da han for en stund tilbake knakk kloen på denne labben. Samme dag som vi hadde samtale med deg hadde jeg også vært hos veterinæren for en kontroll. De sa kloen så bra ut, men at det fortsatt var litt ømt der. Du fikk også frem at spesielt høyre øye var litt irritert. Dette kunne jeg også bekrefte at stemte. Max hadde akkurat hatt en øyekatarr og fått antibiotika for dette. Han hadde også hatt en litt lavere tåreproduksjon på det høyre øyet under denne perioden med øyekatarr, noe som gjør at øyet blir irritert. Ved ny kontroll var tåreproduksjonen normal igjen :-)

Under samtalen spurte jeg også deg om du kunne spørre Max om hvorfor han og kompisen hans Morris noen ganger røk i tottene på hverandre, de hadde jo alltid bare vært gode venner tidligere. Du kunne fortelle meg at du kjente en smerte på toppen av hodet ditt når du spurte Max om dette. Du spurte meg om det kunne ha vært en episode som hadde forårsaket denne smerten. Jeg kom med en gang på en episode da Max og Morris lekte sammen. Max var uheldig og mistet balansen. Dette førte til at han falt bakover og dunket hodet i asfalten. Du sa til meg at du skulle prøve å formidle til Max at dette bare var et uhell. Jeg bestemte meg etter samtalen med deg for å la Max og Morris møtes igjen, og jeg har aldri sett Max så rolig rundt denne hunden. Disse hundene har alltid herjet mye sammen, men etter samtalen med deg har det ikke vært noe herjing mellom disse. Hvis Morris har prøvd å herje med Max, så har Max bare snudd seg vekk fra han :-)

Max og jeg kommer garantert tilbake for flere samtaler :-) Mvh Trine Gutu Eiksjø .

Tusen takk for tilbakemeldingen Trine. Mvh Sissel. 

Del gjerne. 

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.