Web Analytics

HUNDEN VAR SUR OG KUNNE GLEFSE. HELDIGVIS FIKK HAN SNAKKE MED DYRETOLK.

#myaltstory dyr dyrekommunikasjon og dyretolk dyrevelferd helse kunder sier medium & telepati Apr 26, 2019

Hei igjen Sissel🙏🏻For en liten tid tilbake hadde du en samtale med lille Lucas, vår pomeranian gutt på 4 år! Da du kommuniserte med han sa du blant annet at han hadde hodesmerter. Du anbefalte og prøve kraniosakralterapi på han. Nå har han vært tre ganger hos Sylvia på Hedmarken Osteopatklinikk i Elverum. Han hadde veldig bra effekt alt ved første time, og han virker mye gladere, og livat og er mere lik seg selv igjen❤️ Finnes det noe mere fantastisk og se! Takk igjen Sissel - du er fantastisk🙏🏻🙏🏻 Hilsen Wenche Helmsersen.

Jeg hadde tilbudt eierne å kommunisere med hunden på nytt etter behandlingene. Dersom han fortsatt hadde vondt, måtte vi jo få undersøkt han videre. Stor var gleden hos både hunden, eieren og meg da jeg på oppfølgingstimen kjente at hodesmertene var borte! Han viste meg hvor mye gladere han var, det var som om hele hunden hadde fått en "vitamininnsprøytning". Jeg fikk lyst til å danse når jeg var i hundens energifelt. Han hadde fortsatt noen spenninger i nakke og skulderområdet, så han skal fortsatt få behandling. Men at hodesmertene er borte er en enorm fremgang og virkelig gode nyheter!

Eieren kunne fortelle hvordan hunden hadde forandret seg etter dyretolktimen og behandlingene hos osteopaten. Før var han sur og grinete. Han kunne glefse når de skulle berøre han enkelte steder. Han hadde ofte hatt "smale øyne", og sett deprimert ut. Nå var han en hund som hadde åpne "glade" øyne.

Det er så godt når dyrene får hjelp!

Husk at dyr ikke er "sure", det er alltid årsaker til at de oppfører seg som de gjør. Noen ganger er det smerter som er årsaken bak problematisk atferd. Jeg er så glad for at han fikk hjelp!

Del gjerne.
Hilsen dyretolk Sissel.

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.