Web Analytics

HUNDEN VÅR BLE EN BEDRE JAKTHUND ETTER DYRETOLKTIMEN

dyr dyrekommunikasjon og dyretolk dyrevelferd healing helse kunder sier Oct 05, 2016

Hei Sissel. Her kommer en liten oppdatering vedr hunden min Luca. Først så må jeg bare få takke deg for samtalen vi hadde med Luca, jeg kommer til å bestille ny time om en måneds tid. Luca var til osteopat slik du anbefalte.  Han ble han behandlet for uro, og energibanen fra hode til hale ble åpnet. Osteopaten sa : "Her er batteriet på ++++. Jeg vet ikke hvordan en person med amfetamin har det, men vil tro det er samme følelsen."  Du Sissel kommenterte jo også at Luca er mer urolig enn det som er vanlig. Luca nyter behandlinga, og blir fulgt opp snart.

Så var vi hos en dyrebehandleren som du anbefalte. Hun gav akupunktur på nyremeridian. Hun gikk gjennom hunden, fikk åpnet et låst bekken og behandlet den vonde skulderen du nevnte, her sovnet også Luca. Vi skal tilbake senere.

I dag var vi på jakt, å vet du vi har fått en ny hund!!! Han går ikke så stort. Han hadde roen i seg til å ta stand, og ikke nok med det han sto til min mann kom på skuddhold! Hurra!!! Det ble felt fugl for han i dag, så tusen takk! Vi er evig takknemlig!

Mvh Anita Horghagen. PS: Luca er flink til å ta de beroligende urtene fra deg.

Takk for hyggelig tilbakemelding Anita!  Mvh Sissel.

Del gjerne. 

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.