Web Analytics

HUNDEN SOM VISSTE AT BEHANDLEREN VILLE HJELPE HAN

dyr dyrekommunikasjon og dyretolk dyrevelferd helse kunder sier Feb 01, 2018

Hei Sissel. Vil bare takke deg for dyretolksamtalen du hadde hadde med min Keeshond Leo for noen uker siden. Nå har vi vært to ganger på Logreklinikken hos  Kristin Halle, (veterinær med etterutdannelse i kiropraktikk og osteopati).  Det stemte akkurat med det du fortalte meg at Leo var stiv i bakre del av ryggen og ned i venstre bakbein. Vi fikk en herlig opplevelse første gang vi kom dit som jeg vil dele med deg.

Leo liker ikke å bli tatt på eller sett i øynene av fremmede. Da vi kom inn tok han seg en runde rundt i lokalet. Han satte seg mellom min venninne som var med og meg. Etter en liten stund reiser han seg, går bort til Kristin, logrer og ser henne dypt inn i øynene. Hun sier til han: -Er du klar nå Leo? Har Sissel fortalt deg hva som skal skje? Leo snur seg rundt med baken til henne og gir beskjed om at hun kan bare begynne. Han sto helt rolig under behandlingen som sikkert var smertefull, ga bare beskjed en gang imellom om hvor hun skulle behandle.

Vi satt med tårer i øynene alle sammen. Kristin hadde aldri før opplevd noe som dette.

Tusen takk igjen for at du bruker evnene dine til å hjelpe. Med vennlig hilsen Leo og Mari Gislo Grøtvedt.

Takk til Mari for en hyggelig tilbakemelding. Det er så godt å vite at Leo fikk hjelp med plagene sine. Det er ingen tvil om at dyrene vet når de skal få hjelp. Dyr kommuniserer. Heldigvis får flere og flere mennesker ta del i det.   Del gjerne.

 

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.