Web Analytics

HUNDEN SOM VILLE AT MENNESKENES HENDER SKULLE HENGE «TRYGT NED»

dyr dyrekommunikasjon og dyretolk dyrevelferd Feb 26, 2018

En hund jeg snakket med fortalte: Jeg er en drømmehund. Jeg har et godt liv. Jeg takker eierne mine for det. Jeg takker fra dypet av min sjel! Uten dere hadde jeg aldri hatt livslyst til å møte nye dager, måneder og år. Dette sier nok om min fortid. Jeg har "feid den under teppet" og gjør alt jeg kan for å glemme! Men det fysiske minner meg jo om det. Jeg fikk juling. Ikke en dask her og der, men SLAG! Hardt, hardt, hardt! Au, au, au! Jeg fikk varige plager. Den dag i dag liker jeg best menneskenes hender når de "henger trygt ned"

Eieren forstod opplysningene. Hunden hadde en svært vanskelig fortid. Den var livredd (også for hender) og den hadde tatt lang tid å få den trygg.

Hyggeligere ble det da hunden fortalte om "foreldrene sine". Menneskemamma gjør ALT for meg, og vi føles som en sjel! Om menneskepappa sa hunden: Vi har det moro sammen! Han får meg i godt humør! Han har humor. Hunden viste meg bilder av hvor hyggelig de hadde det sammen, så også dyretolken ble lattermild!

Del gjerne.

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.