Web Analytics

HUNDEN SOM ØNSKET AT EIEREN SKULLE FÅ KJÆRESTE

Mar 02, 2018

Noen ganger opplever jeg at dyr har som livsoppgave å ta vare på eieren sin. En hund jeg snakket med sa dette til eieren sin:
Jeg elsker deg og jeg er din beste venn. Jeg overbeskytter deg fordi jeg vil beskytte deg og gi deg trygghet og hjelp. Jeg ønsker at du skal få det bedre med deg selv. Du har mye indre uro i deg. Jeg føler at du trenger mye oppbacking og støtte for at du skal tro på deg selv. Er det en som alltid klandrer seg selv, så er det du. Slapp av og nyt livet! Du gir meg et godt liv, men du må gjøre noe for å endre deg selv. Gå igang. Få endringer. Lykke til! Jeg støtter deg hvert eneste steg på veien. Jeg savner en mann/menneskepappa i familien. Gjør noe med det! Jeg vil at du skal få et menneske som kan overta min plass på sikt. 

Både eieren og jeg ble rørt, og eieren var overveldet over hvor godt hunden forstod henne.

Del hvis du vil  (Illustrasjonsfoto)

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.