Web Analytics

HUNDEN SOM FORTALTE AT DEN HADDE VONDT

dyr dyrekommunikasjon og dyretolk dyrevelferd healing helse kunder sier Sep 07, 2016

Hei Sissel. Endelig kommer en rapport etter besøket hos deg. Først vil jeg si at jeg ble helt “satt ut” etter timene hos deg slik at jeg klarte å kjøre feil da jeg skulle ned til fergen igjen, men en ekstra tur i Horten gikk greit det!

Jeg tok kontakt dagen etterpå med osteopat Marianne og var så heldig å få time påfølgende mandag. Ganske riktig så hadde Cindy mange låsninger i skulder/nakke og rygg, skjev i bekken etc. Stakkars jente, hadde vi bare hørt om deg før! Vi har nå hatt fire behandlinger hos Marianne og jeg har fått en ny hund. Skal til etterkontroll 9. juli. Cindy går jo også på “kosttilskuddet” du anbefalte. Ved hjelp av dette er hun nesten som forvandlet. Hun er mye roligere, går MEGET pent i bånd (nesten så jeg må snurre inn båndet for ellers snubler hun i det, ved min side. Hun bryr seg ikke noe særlig om å løpe etter biler (sykler/joggere etc) lenger, men helt trygg er jeg ikke.

Vennlig hilsen Anne-Karin Rasmussen

Del gjerne <3

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.