Web Analytics

HUNDEN SOM FORTALTE AT BARNET I FAMILIEN HADDE VONDT

dyr dyrekommunikasjon og dyretolk healing helse kunder sier Sep 07, 2016

Hei Sissel! Jeg var hos deg for en måned siden i forbindelse med avlivning av hunden min Birk. Nå er han død og jeg savner han hver eneste dag! Må bare takke deg for at du hadde tid til en samtale på så kort varsel. Det betydde utrolig mye for meg og selve avlivningen ble en avgjørelse jeg følte meg sikker på. Jeg hadde en ro i kroppen som jeg ikke tror jeg hadde hatt hvis vi ikke hadde vært hos deg.

Vil samtidig gi tilbakemelding om datteren min som du / Birk anbefalte meg å få undersøkt hos lege. Ryggsmertene viste seg å skyldes kraftig forstoppelse. Langvarig forstoppelse kan gi utstrålende smerter ned i korsryggen på venstre side. Akkurat som du beskrev. Etter behandling har fordøyelsen til jenta vår blitt mye bedre. Hun har blitt en helt annen jente! Det jeg trodde var normal treårstrass viste seg å være dårlig humør pga plagene hennes!  Tusen takk for hjelpen!

Selv om Birk ikke er hos oss lengre føler jeg at han er nær oss.

Som datteren min på 3 år sier: ” Ikke vær lei deg mamma, når Birk er ferdig på skyene, kommer han tilbake”   … Og det tror jeg virkelig 🙂

Vennlig hilsen Trine … og litt Birk

Det er hyggelig å lese tilbakemeldinger etter dyretolktimene mine. Del hvis du vil. Mvh Sissel.

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.