Web Analytics

HUNDEN SOM BJEFFET OG FIKK SNAKKE MED DYRETOLK

dyr dyrekommunikasjon og dyretolk healing kunder sier Jan 19, 2017

Hei Sissel og takk for samtalen i dag. Må bare fortelle deg at hunden min Mali nettopp har vært på tur. Vi var akkurat der vi tror du snakket om (der hun ble angrepet og pleier å bjeffe), og det var tidenes beste tur! :-) Ikke så mye som et boff hele turen, og det er første gang på en evighet. Så det var merkelig og veldig positivt. Stolt og fornøyd jente også!

Ellers synes jeg at du fanget personligheten hennes veldig bra. Etter samtalen innså jeg at jeg nok har overanalysert og undervurdert henne litt. Tusen takk. Hilsen Yvonne Eliassen. 

Det er hyggelig med slike tilbakemeldinger fra dyretolkkundene mine. Det er ikke så ofte det er nok "å snakke med hunden om bjeffingen" for å få den til å redusere eller slutte med det. Som oftest må man sette inn andre tiltak og trene. Det høres ut som at Mali og Yvonne fikk en kjempegod start etter samtalen, og at de begge endret sin energi. :-) Det er et godt eksempel på hvor mye healingkraft det kan være i en sjelesamtale. Mvh dyretolk Sissel.

Del gjerne. 

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.