Web Analytics

HUNDEN MED DEN VONDE ALBUEN

dyr dyrekommunikasjon og dyretolk dyrevelferd healing helse kunder sier Sep 07, 2016

Jeg kom til deg Sissel etter mange års nysgjerrighet på det alternative. Jeg bruker pr. dags dato alternativ behandling og alternativ medisin på meg selv, barna og selvfølgelig dyrene mine med utrolig god effekt. Den alternative måten å behandle/medisinere på er jo blitt mer og mer akseptert blant folk. Dyretolk, klarsynt, healing o.l. e må bare oppleves før man forstår, kanskje fordi det er  uforklarlig!

Jeg og sønnen min kom til deg med hunden Rio. Vi hadde i utgangspunktet ingen “problemer” med hunden. Vi hadde bestilt dyretolktime av ren nysgjerrighet. Du fortalte meg mye nyttig men det viktigste du sa var at Rio hadde plager med venstre albue foran, og at hun har hatt det lenge og ønsker å bli “reparert”. Det tok litt tid for meg å fordøye dette da hun overhode ikke var halt eller viste tegn til smerte – dette gjorde jo ikke saken lettere å forstå! Men hele samtalen hadde en rød tråd som jeg kunne koble til hverdagen og dette gjorde at jeg tilslutt ble overbevist om å sjekke dette grundigere.

En annen tankevekker er jo hvilken smerteterskel dyrene har – i vårt tilfelle så har hun jo og har hatt vondt men hun viser det ikke ved å halte, men ved å være passiv ved enhver anledning. Tilbake til naturen kan jo dette forklares med at det å vise smerte betyr svakhet og i naturen blir man et lett offer/bytte. I og med at du også sa at hun hadde hatt dette lenge fikk meg til å tenke helt tilbake til valpe tiden hvor hun var en del halt, men veterinærene mente det var vokse smerter siden ikke røntgen viste noe. Dette forklarer meg at man lærer å leve med smerte på lik linje som mange mennesker. Vi ser tilsynelatende friske ut utenpå, men innvendig har vi vondt. Alle ville vel ha gjort noe med smerten om det var mulighet for det, men et hjelpeløst dyr har ingen valg og bare må lære seg å leve med det. Det er ikke alt som er synlig for det blotte øyet! Jeg trenger ingen forklaring etter denne opplevelsen sammen med deg Sissel.

Du anbefalte meg blant annet Jeløy Dyreklinikk som jeg også valgte å gå for. Dette angrer jeg ikke et sekund på da jeg ble møtt med en fantastisk service og en utrolig flink veterinær som lyttet til meg. Da jeg kom inn til veterinæren nevnte jeg  ingenting om at jeg hadde vært hos dyretolk da jeg var i tvil på hvordan jeg hadde blitt mottatt. Jeg fortalte at jeg hadde en mistanke til venstre albue foran men at hun ikke var halt. Jeg mønstret Rio for veterinæren i alle gangarter og tempoer og han bekreftet jo det jeg visste at hun ikke var halt. Jeg ga meg ikke og prøvde å overbevise veterinærene om at det virkelig var noe der. Etter en stund med bøy og tøy reagerte Rio kraftig på en bevegelse og et gjennombrudd var skjedd. Jeg fikk først en klump i magen men ble rørt over at det Sissel sa stemte. Videre ble Rio dopet ned og røntgenbilder ble tatt. Ventetiden virket lang, men jeg var innerst inne veldig glad for at Rio nå ville få hjelp med smertene. Røntgenbildene viste en løs beinbit / beinsplint i venstre albue, forkalkninger og noe endringer i leddet. 

Når veterinæren viste og fortalte meg dette måtte jeg fortelle han på hvilken bakgrunn jeg kom til Jeløy Dyreklinikk. Han ble mektig imponert over det jeg fortalte, og han var villig til å sjekke henne grundigere ut. Hunden skal nå bli operert i håp om at Rio skal få en bedre livskvalitet.

Jeg er mektig imponert over hele samtalen vi hadde med deg, men kan ikke få takket deg nok for smerten du delte og anbefalingen vi fikk av deg. Utrolig nok har jeg også fått en helt annen “kontakt” med Rio, kan egentlig ikke beskrive det men vi er blitt enda mer knyttet sammen :-) Nå håper vi bare at Rio får et bedre liv hvor hun kan bruke nesen sin. 

Jeg har blitt overbevist og blir tiltrukket av det alternative for hver dag som går. Håper vi sees igjen! Med vennlig hilsen Liv Sandseter.
___

Det er hyggelig å lese tilbakemeldinger etter dyretolktimene mine.
Del hvis du vil. <3
Alt godt dyretolk Sissel.

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.