Web Analytics

HUNDEN FORTALTE SELV HVOR HAN HADDE VONDT

dyr dyrekommunikasjon og dyretolk dyrevelferd healing helse kunder sier Sep 07, 2016

Hei Sissel. Du fikk halsen som det største helseproblemet til Jasper. Jeg trodde jo magen hans var hovedfokus, men du hadde jo rett da..

Vi fikk utført en endoskopi på ham i Oslo, og det viste seg at han hadde betennelse fra øvre del av halsen og helt ned til bronkiene. Kjempestore mandler og masse puss hele veien nedover. Ikke rart gutten hadde dårlig ånde… (Mageslimhinnen var helt fin, det hadde sikkert vært det viruset som gikk ved jule/nyttårstider). Han skal nå gå på antibiotika en god stund, og det har allerede hjulpet. Lymfeknutene på halsen er mindre og ånden mer “bikkjenormal”. Han har sikkert hatt veldig vondt, stakkar, ikke rart han ville formidle dette til deg som førsteprioritet. Jeg vil ta kontakt med homeopat for immunforsvarte hans og den allergien som trolig ligger bak betennelsen (ifølge veterinæren). Jeg vil også behandle ham med akupunktur selv. Jeg vil også ta ham med til osteopat. Du hadde helt rett i det med skjelettet også, jeg har lagt merke til at han har ubehag i høyre bakbein når det strekkes under børsting, elv om det er venstre han halter på av og til.

Han greier ikke å slutte med å hoppe opp på alle han er glad for å se. Han skjønner nok at han ikke skal, men blir så glad at han har vanskelig for å holde seg på bakken. Vi bruker de dempende signalene så får vi se om det hjelper på lengre sikt. Dette er jo ikke noe stort problem egentlig.

Ellers er han fortsatt en fornøyd hund! Takk igjen for at du tok deg tid i din travle dag til å hjelpe oss. Ha det godt til vi snakkes igjen. Hilsen Bjørg Kristin Hjelle

Tusen takk til Bjørg Kristin som lot meg dele tilbakemeldingen. Mvh Sissel. 

Del gjerne <3

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.