Web Analytics

HUNDEN FORKLARTE HVORFOR HAN HAR VÆRT «VANSKELIG»

dyr dyrekommunikasjon og dyretolk dyrevelferd healing helse kunder sier Sep 07, 2016

Jeg må fortelle  hvordan det har gått med Charli. Charli er kom til meg da han var 5 måneder etter å ha bodd et annet sted i landet hvor han ikke hadde hatt det så bra. Han var bl.a. satt ut i løpestreng, og i løpet av samtalen fortalte han at dette hadde ødelagt nakken hans. Han viste det aldri bortsett fra at han var “vanskelig”. Jeg hadde en mistanke om dette med løpestreng, men ante ikke at han hadde gått med smerter i 7 år.

Etter at samtalen med deg var avsluttet, satte han seg opp og så på meg som om han vill si: “Skjønner du nå?” Og det skjønte jeg jo. Jeg lovte ham  at vi skulle finne noen som kunne hjelpe og det fant vi hos en kiropraktor (som også er veterinær). Jeg var ganske nervøs for første behandling da jeg vet at det kan være ganske smertefullt, men det hadde jeg ikke trengt å være. Charli skjønte ganske sikkert at dette var til hjelp. Han sto bare helt stille, bøyde hodet ned og la det inn til magen min og holdt pusten mens kiropraktoren trykket! Da det hadde lettet, reiste han hodet og pustet lykkelig! Dett gjentok seg for hver gang hun flyttet hendene. Da vi var der for andre gangen gjentok det samme seg. Vi skal tilbake for flere behandlinger, men nå gruer jeg meg ikke!

Jeg må også fortelle eg om et besøk vi var på. Jeg har en venninne som har to tisper og disse har Charli mast noe forskrekkelig på hver gang vi har vært der. Ikke så denne gangen, han oppførte seg veldig pent og tok det svært rolig til tross for at begge to var i ferd med å gå i løpetid! Ble spurt om hvem som hadde byttet “innmaten” i hodet på Charli, han var som en helt annen hund! Men han synes nok at han er like vakker som han alltid har vært.

Så takk skal du Sissel for at du hjalp både Charli og meg til et bedre liv!
Inger Garberg

Det er hyggelig å lese tilbakemeldinger etter dyretolktimene mine. Del hvis du vil. Mvh Sissel.

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.