Web Analytics

HUN KOMMER TILBAKE!

Jun 01, 2022

Jeg snakker med sjeler, og noen ganger tar foreldre kontakt for å snakke med sine døde barn. I en slik samtale fortalte et foreldrepar om en nydelig opplevelse de hadde hatt. De hadde fått fjær som tegn fra sin døde datter. Jeg fikk lov til å dele historien med deg, moren skriver:

Vår datter kom dessverre til verden med et hjerte som hadde sluttet å slå. Hun var vårt første barn, og sorgen var uendelig. Dagene på sykehuset ble hektiske med å ta prøver av henne, obduksjon og alt annet som må ordnes i en slik situasjon.

Den siste gangen vi fikk se henne, hadde vi en sterk opplevelse. Hun lå inne på et rom med pappaen sin.Da jeg kom inn i rommet, «datt» ordene ut av munnen min;  -Hun kommer tilbake, sa jeg. Sekundet etter jeg hadde sagt det, så vi begge at det kom en fjær dalende gjennom luften og landet nede i bagen hennes!

Vi så kjapt på hverandre, og snakket i munnen på hverandre:  -Du så det? Ja! Det var? Det var en… en fjær ja!  Min kjære lette febrilsk nedi baggen hennes. Vi hadde begge sett at den landet ved siden av hodet hennes. Men til vår overraskelse og skuffelse, var det ingen fjær å finne fysisk.

Jeg husket knapt hva jeg hadde sagt rett før. Det føltes ikke som om det var jeg som hadde sagt de ordene. Det var bare ord som kom ut av min munnen min, ord jeg kanaliserte. Jeg måtte spørre min kjære hva jeg hadde sagt rett før fjæren kom dalende. Han bekreftet det jeg trodde jeg hørte: –Hun kommer tilbake!

I dagene som kom fikk vi flere ganger se en fjær som dalte ned foran øynene våre, når vi gjorde noe for henne.
Det var en spesiell opplevelse. Ingen av oss hadde opplevd noe slikt før. Det var så fint og godt å få tegn fra henne i den vanskelige situasjonen vi var i.

Takk for hjelpen og samtalen du ga oss etter dette skjedde Sissel, du bekreftet så mange spørsmål vi hadde inni oss og som du ikke visste at vi lurte på, men
likevel ga du oss svaret som om du leste tankene våre. Det har gjort hverdagen vår betydelig enklere. <3

________________________

Jeg takker for at jeg fikk lov til å dele historien og det sterke bildet av mor, far og datter. Våre kjære på den andre siden er rundt oss, og det er så vakkert når de gir oss tegn på nærværet. Jeg er helt sikker på at kanaliseringen er riktig:  Hun kommer tilbake!
Alt godt Sissel.

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.