Web Analytics

HISTORIEN OM EN «VANSKELIG HEST» OG EN MANN MED SPESIELLE EVNER

dyr dyrekommunikasjon og dyretolk dyrevelferd healing helse landbruk meditasjon & indre ro medium & telepati mennesker imellom selvutvikling Apr 17, 2017

For snart 30 år siden jobbet jeg på en stall. En gang i året kom dyrlegen og sjekket tennene på hestene. Siden hestens tenner vokser hele livet, hender det at hester får problemer med skarpe tannspisser. Disse må files ned. For å gjør en lang historie kort: En hest var så "vanskelig" at dyrlegen måtte gi opp. Den roet seg heller ikke selv om den ble dopet ned. Situasjonen som oppstod var farlig både for hesten selv og for menneskene som var tilstede. Hesten var redd og hysterisk. Dyrlegen gav opp. Hesten var for farlig til at den kunne behandles.

Stor var overraskelsen da jeg noen dager senere kom inn i stallen. Den "hysteriske hesten" stod helt rolig. Hesten hvilte hodet sitt på skulderen til en fremmed mann. Mannen hadde en stor fil inne i hestemunnen, og han filte frem og tilbake på hestens tenner. Hesten var så rolig og trygg. Det var en fantastisk energi og atmosfære i stallen. Der og da fikk jeg oppleve hvor dyktige hester er til å lese menneskenes energi. Hesten var ikke dopet ned. Med sin tilstedeværelse og ro fikk mannen hesten til å slappe helt av.

Dette var mitt første møte med Dennis Holmberg. Siden har det blitt flere møter, bildet av oss i hagen vår er tatt i dag. Jeg har også fått høre så mye fint om Dennis i årenes løp. Han har alltid vært opptatt av at hester skal ha det så godt som mulig. Nå er Dennis pensjonist, men han har arbeidet med hester hele sitt liv. Han har blant annet vært hovslager, trener, healer og behandler.

Hvis du tar en ekstra titt på bildet øverst vil du også se at det er noen energier med på bildet. Det er to energitråder mellom Dennis og meg.  Ikke så rart kanskje, at vi har energibånd mellom oss. Vi har jo mye av den samme livsoppgaven med å hjelpe mennesker og dyr. Jeg har zoomet inn på bildet så det er lettere å se energiene.

Heldigvis har Dennis skrevet ned en del av sine opplevelser med dyrekommunikasjon og healing. I boken får du høre om samtalene hans med dyr som hest, ku, hund og katt. Du får også høre om eiernes opplevelser. Det er en tankevekkende bok som jeg varmt kan anbefale. Du kan kjøpe den i nettbutikken min her: https://www.sisselgrana.no/butikk/  Boken er en fin gave til den som er glad i dyr. Bestill den nå, og så er det bare å glede seg til den kommer i posten om et par dager.

Del gjerne.

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.