Web Analytics

HESTEN SOM VAR SUR OG «VANSKELIG»

dyr dyrekommunikasjon og dyretolk dyrevelferd healing helse kunder sier Sep 07, 2016

For en tid tilbake var jeg og hesten min Roberta hos deg. Vi har nettopp vært en tur hos veterinær Ellen Schmedling, og Ellen fant (det du sa) at hesten hadde låsninger i bekkenet, spesielt venstre side, bakerst i ryggen, oppover på begge sider av halsen, spesielt venstre side, nakken. Hun var overbelastet på fremparten, og også i kjeven. Fikk ikke sjekket munnen hennes denne gangen, men vi skal tilbake om 14 dager og ha ny behandling, og da skal vi også ta tennene. Berte nøt virkelig behandlingen, hun sto for det meste med halvlukkede øyne. Hun hadde også veldig mye vinterpels før vi dro til Ellen, bare iløpet av natta etter vi hadde vært hos Ellen hadde hun mistet store deler av den. Godt å få i gang blodsirkulasjonen i kroppen igjen.

Etter at vi var hos deg har Berte stått ute på ett skogsbeite som vi har ved stallen, der står hun hele døgnet og koser seg. Hun har forandret seg litt i adferden etter vi var hos deg, er ikke fullt så sur lenger, og er mye mer kosete overfor meg. Virker som hun på en måte prøver å vise meg at hun setter pris på meg, og at hun forstår at jeg prøver å hjelpe henne. Hun har også fått ett mye roligere uttrykk i øynene sine, de ser så mye mer avslappet ut nå enn de gjorde før. Hun har også begynt å spise opp all maten sin igjen, hun legger på seg for hver dag som går, og begynner å bli riktig så god og rund. Det var virkelig rart å komme til Ellen, og høre hvor hun fant forskjellige låsninger, det var jo på de stedene du sa hun hadde vondt. Jeg er veldig glad for at jeg tok med Berte til deg, jeg skal prøve å hjelpe henne så godt jeg kan.

Tusen takk for at vi fikk komme til deg, regner nok med at jeg vil at du skal ha en ny samtale med Berte igjen litt senere, så jeg kan forsikre meg om at alt går rette veien. Det siste jeg ønsker er at den hesten skal få lide noe mer, det fortjener hun ikke.

Lena Åsen

Del gjerne <3

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.