Web Analytics

HESTEN SOM SPÅDDE FREMTIDEN

dyr dyrekommunikasjon og dyretolk dyrevelferd kunder sier medium & telepati selvutvikling sjamanisme Feb 23, 2021

Dette er en historie om islandshesten Ægir. 

Jeg tok med Ægir til dyretolk Sissel Grana for første gang i 2007, da han var 14 år gammel. Det var en fantastisk opplevelse å få høre hva Ægir hadde på hjertet, og jeg fikk kjenne på hele følelsesspekteret under samtalen. Det er ingen tvil om at Ægir er en meget spesiell og unik hest, som setter dype spor hos menneskene som får bli kjent med han.

På slutten av samtalen ønsket Ægir å formidle et budskap til meg. Han sa: «Når jeg er 27 år gammel, så er vi sammen igjen. Det er veldig viktig at du husker tallet 27». Jeg forstod ikke helt hva han mente ettersom jeg ikke hadde planer om å selge han på daværende tidspunkt.

Det gikk et par år, jeg ble ferdig på videregående, og tiden var inne for meg å studere. Med tungt hjerte måtte jeg innse at jeg verken hadde økonomiske eller tidsmessige ressurser til å beholde han. Han fikk derfor være hos en familie på Beitostølen, med forbehold om at jeg kunne få han tilbake igjen senere. 

Årene gikk og Ægir var alltid i tankene mine, men jeg visste at han hadde det fint på fjellet, og tenkte at han burde få bli der. Likevel ble jeg en dag kontaktet av de som hadde han. De lurte på om jeg hadde anledning til å ta han tilbake igjen, ettersom han krevde mye tid og stell på grunn av alderen. Jeg hadde nylig flyttet til ny by, og kjente ikke så godt til stallene i området. Heldigvis fant jeg en stall med ledig stallplass bare to kilometer fra det nye hjemmet mitt. 

Høsten 2020 dro vi og hentet hjem Ægir igjen. Jeg hadde helt glemt hva Ægir hadde fortalt meg 13 år i forveien, men plutselig husket moren min hva han hadde fortalt, at vi skulle være sammen da han ble 27 år - noe han fylte i 2020. Jeg ble først satt ut av at dette virkelig skjedde, og at Ægir kunne spå hendelser i fremtiden. Samtidig føltes det helt riktig å få han hjem på dette tidspunktet, og det er en enorm stor kjærlighet mellom han og meg. Nå skal han få en god alderdom hos meg, og vi skal være sammen helt til slutten.

 Hilsen Johanna   

En stor takk til Johanna som lot meg dele historien på bloggen min! Jeg har en dyp respekt for dyr, de er så mye klokere enn vi mennesker er i stand til å anerkjenne. Hilsen Sissel.

Du kan gjerne dele historien.

 

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.