Web Analytics

HESTEN SOM IKKE VILLE STÅ PÅ HENGER

dyr dyrekommunikasjon og dyretolk dyrevelferd healing helse kunder sier medium & telepati Feb 26, 2017

Hesten vår, Lynet, snart 20 år, har alltid stått som en prest på hestehenger. Helt til han plutselig en dag ikke gjorde det.. Han la seg mot ytterveggen og var veldig urolig. Turen hadde vart ca 15 min. Vi så ingen annen råd enn å ta ham ut av hengeren og gå til nærmeste stall. Han hadde stått før på denne stallen, men nå var den ikke i drift lenger så det var ingen andre hester der. Vi prøvde å se om det var noen steder han så ut til å ha vondt, og så at han var hoven i venstre fremfot. Vi kontaktet veterinær som kom dagen etter. Hun mønstret og bøyde, men fant ingenting som feilte ham annet enn at han var stiv og støl. Han har slått seg og er bedre nå, tenkte vi og prøvde igjen å få ham på hengeren. Han gikk fint på, men med en gang vi lukket bakluka begynte han å presse seg mot ytterveggen så veggen bulte.

De fleste hestefolk har gode råd for å få en hest på henger, men hva gjør man når hesten ikke vil stå??

Da vi tok ham ut, stakk han av og galopperte i full fart ut mot hovedveien. Det er noe han vil fortelle oss som vi ikke forstår, tenkte vi. Dermed ringte vi Sissel Grana. Med en gang vi snakket med henne sa hun at han har smerter i høyre bakpart som sannsynligvis forplantet seg til venstre fremben. Han ville ha godt av behandling for dette. I tillegg fortalte hun om hans livsglede og energi, og ga oss mennesker gode råd som var formidlet av Lynet.

"Men hva gjør vi nå" spurte vi, "han trenger jo å bli fraktet for å få tannrasp, vaksinering og behandling?" Sissel ba oss bruke telepati, slik at Lynet visste hvor han skulle og hvorfor han skulle dit. Med tankene begynte vi å sende bilder før vi dro hjemmefra, bestemte oss for at han skulle på henger, brukte positiv energi og sa "Lynet, nå skal du hjem til stallen".

Gjett hva? Lynet sto som en prest på hengeren hele turen tilbake til stallen!

Nå skal vi få tak i riktig behandlig for ham så han ikke har så vondt. Han skal få lov å være litt pensjonist, sosial og med på ting som er gøy.

Dette har vært en utrolig flott opplevelse som har lært oss mye om tillit, respekt, energi og mye mer.

Tusen takk, Sissel, for alt du har formidlet og lært oss, jeg tror våre veier krysses igjen <3

Beste hilsen Sissel Widding :)

Tusen takk for tilbakemeldingen. Så fint at dyretolktimen var til hjelp og at dere lykkes med å kommunisere med hesten selv også. Vi mennesker kan hjelpe dyrene våre med å fortelle hva vi ønsker av dem og gi dem forutsigbarhet.  Mvh Sissel.

Del gjerne. 

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.