Web Analytics

HESTEN FORTALTE OM SIN PERSONLIGHET OG HUMOR

dyr dyrekommunikasjon og dyretolk kunder sier Oct 05, 2017

Hei Sissel. Takk for veldig fin samtale. Jeg er helt sikker på at det var Midnight som snakket, mye av det han sa om seg selv har jo vi også observert. Særlig det han fortalte om sin personlighet og humor brakte frem mye latter. Han har alltid vært en "pøbel", med sans for å terge! Ellers er det tydelig at han har et godt selvbilde :) Og egen vilje! Og kjærligheten han fortalte om mellom oss og han syntes jeg stemmer godt.

Midnight føler seg elska og som et familiemedlem. Han synes selv at han er veldig vakker, som et blikkfang og han følte at alle stoppet opp for å beundre han når de fikk se han. Han fortalte oss at han ikke kunne så veldig mye, men at det han kunne det var han kjempeflink til. Han sa han var veldig fornøyd med sin egen innsats og syntes selv at han er ganske perfekt. Han fortalte at han elska å gå på tur, og kunne han valgt seg en karrière så ville han blitt en turhest som gikk lange turer i flokk og med overnattinger. Han mente at han kunne hoppe litt, bevege seg i ulikt terreng og at han egentlig var den perfekte turhest. Så spurte vi deg om du kunne spørre han om hvorfor han ikke kan gå på tur alene, siden han syntes at tur er så artig. Her fortalte han at han ikke var redd eller hadde dårlig psyke, han skjønte bare ikke vitsen med å skulle gå på tur uten andre hester. Han gadd rett og slett ikke det. Da protesterer han heller og han fortalte at da blir det heller en kamp om hvem som kan være staest av han og rytteren. Han fortalte at det var som regel han som vant den kampen.

Han fortalte også at han var ganske bortskjemt. Videre fortalte Midnight at han har en spesiell form for humor. En humor som nesten går over til terging. Han syntes det er morsomt å terge både andre hester og mennesker. Det å nappe, flytte på ting, dra i ting, dytte osv. for å få en reaksjon, det er kjempegøy, uansett om den reaksjonen er positiv eller negativ. Alt det han fortalte er ting vi kjenner igjen. Mye av det har vi spekulert på før samtalen med han.

Vi deler gjerne denne opplevelsen med andre, veldig flott å føle nærheten til dyret på denne måten vi gjorde i dag! Vi snakkes mye mulig igjen :-) Mvh Henriette og Anita.

Jeg takker hestens eiere for at jeg fikk lov til å dele tilbakemeldingen på bloggen min. Mvh dyretolk Sissel Grana.

Del gjerne. 

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.