Web Analytics

HEALING MED SISSEL – DU OG DINE KAN VÆRE MED

healing helse selvutvikling Jan 02, 2018

I dag har jeg sendt disse ordene til de som var med på gruppehealingen i jula.
Takk for healingtimen vi hadde sammen lille julaften. Jeg håper healingen gjorde godt. Jeg har fått mange spennende tilbakemeldinger, her er to av dem:

Du må ha sterke energier! Jeg hadde glemt bort tiden for jeg holdt på å lage marsipankuler. Tror kl. var ca 18.15 når jeg begynte å føle meg fryktelig varm. Jeg gjorde meg ferdig med det jeg holdt på med, og gikk inn i stua for å hvile. Mannen min syntes ikke det var spes. varmt i stua, men det syntes jeg. Siden jeg er ganske nyoperert tenkte jeg at jeg kanskje hadde holdt på litt for mye på kjøkkenet i ettermiddag. Så jeg satte meg ned, pustet rolig og slappet av. Ca kl. 18.50 avtok varmen og jeg begynte å føle meg helt som før. DA kom jeg på healingen fra deg! Jeg kan ikke forklare dette med noe annet enn energien fra deg. Tusen takk, og god jul. 

En annen som glemte timen skrev:
Vi glemte alle av dette i kveld . Sikkert ikke tatt imot noe da. Så synd! God jul Sissel.

Healing er for meg noe som er så stort og positivt at det er vanskelig å forstå. Jeg tenker på healingkraften som den sterkeste kjærlighetsenergi. Det er en energi som arbeider på sjeleplan, og som er tvers igjennom god. Det er en gave å få lov til å arbeide i og med slike energier. Det er også krevende. Jeg føler at jeg er litt "bortenfor tid og rom" når jeg har disse gruppehealingene. Det tar litt tid å komme tilbake til "normalen" etterpå. Jeg hadde familie på besøk i julen, og da jeg kom inn i stua etterpå snakket de til meg og spurte meg om noe. Dere må vente litt, sa jeg. Jeg trenger å bare få sitte her litt. De som har vært inne i en dyp meditasjon vet kanskje hva jeg mener. Det tar tid å "komme tilbake til her og nå" etterpå.

Noen som tok imot healing fortalte om det samme. Noen ble trøtte og noen sovnet. Noen som får healing kjenner mye eller har sterke opplevelser. Andre kjenner lite eller ingenting der og da. Det betyr ikke at healingkraften ikke har nådd frem. Vi er alle ulike når det gjelder å sanse energier. Det er ofte lettere å kjenne energier når man er i avslappet og i ro.

Jeg har fått healing mange ganger. Noen ganger har jeg underveis i healingen hatt sterke åndelige opplevelser. Jeg har fått se lysenergier, og jeg har fått kjenne blokkeringer løse seg opp. Andre ganger har jeg ikke kjent noe som helst. Noen ganger har jeg opplevd å bli smertefri etter healing, andre ganger er jeg like dårlig etter healingen som jeg var før. Som healer kan jeg aldri love resultater. Det er viktig for meg å si dette klart. For meg er det heller ikke noe "enten-eller" i forhold til skolemedisin. Jeg tenker at vi fint kan takke ja til begge deler. Det er to ulike innfallsvinkler som fint kan kombineres.

Jeg undrer meg over at mange er så utålmodig når det gjelder healing. Mange har fortalt at de har "prøvd healing", og så forteller de om den ene gangen de var hos healer og de opplevde at det enten virket eller ikke virket. Med skolemedisin har vi en helt annen tålmodighet.Med største selvfølge tar vi medisiner daglig i uker, måneder og år, ja noen ganger livet ut. Noen tror at healing skal være en engangshendelse. Jeg tenker på healing som et energipåfyll som gjør oss godt. Jeg tar imot healingenergier ofte, og jeg opplever at det gjør meg godt.

I vår vestlige verden er vi så opplært til å tenke at hvis andre får noe samtidig med oss, så blir det "mindre til hver". Slik er det ikke med healingenergien. Noen av mine sterkeste opplevelser har jeg hatt når jeg har sendt healing til en gruppe. Det er sterkt når vi samles i healingenergier.  Det skjer noe større når vi møtes på sjeleplan. Det blir et fantastisk energifelt.

Jeg tror også at vi påvirker hverandre i sterkere grad enn det vi hittil har blitt fortalt. Vi har alle kjent hvordan andre kan påvirke oss følelsesmessig, gjennom den energien de selv innehar. Noen kan løfte oss psykisk, andre kan trykke oss ned. Gjennom mitt arbeide med dyr har jeg også noen ganger opplevd at dyr og eier "henger sammen", og at de kan ha de samme psykiske eller fysiske ubalansene. Noen ganger har jeg fått oppleve at dyret ble bedre når eieren fikk hjelp, og omvendt.

Slike erfaringer har motivert meg til å arbeide med et større energifelt enn enkeltindividet. Det er derfor jeg er så glad i å gi healing til både mennesker og dyr i en familie samtidig. Det er også derfor jeg har en familiebillett eller grupperabatt. For deg som ønsker å bli med regelmessig og vil slippe å melde deg på hver gang, er det også mulig å bli min healingvenn. Da får du rabattert pris, og så er du med fast til du melder deg av. Det er selvfølgelig ingen bindingstid.

Den andre tirsdagen i måneden gir jeg healing. Du og dine er der dere er, og til avtalt tid sender jeg healing til de som er påmeldt. Har du mulighet til å være i ro er det fint, men du kan også være på jobb eller i aktivitet. Energiene når sjelen din uansett.
Det er den andre tirsdagen i måneden fra kl 20 til 21. Du finner informasjon og påmelding her:  https://www.sisselgrana.no/healing/

Jeg ønsker deg og dine alt godt.

Og så håper at vi møtes i gode energier en tirsdagskveld.

Del hvis du vil. <3

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.