Web Analytics

HAR VI DET FOR TRAVELT TIL Å «VÆRE FAMILIE»?

mat & drikke mennesker imellom selvutvikling Mar 18, 2017

For et par år siden bodde min mor hos oss en ukes tid. Det var utrolig koselig å ha henne her. Ikke minst oppdaget jeg at familien min har mistet noe vesentlig i den hektiske hverdagen vår. Eldstemann sluttet tidlig på skolen enkelte dager, og han var vant til å komme hjem til tomt hus. Nå var mormor hjemme og tok imot han! Sammen med barnebarna bakte hun i løpet av uken både boller, muffins og brød. Vi fikk nyte deilige deilige hjemmelagde middager. Vi hadde god tid og hyggelige samtaler rundt middagsbordet. På kvelden kom det gjerne sveler eller vafler på bordet, og igjen ble familien samlet til en hyggelig kveldsstund.

Det var en STOR kontrast til vår hektiske hverdag der vi ofte lager og spiser middag i full fart på vei til å rekke noe... At begge foreldre jobber 100 % stilling går ut over familielivet tenker jeg etter denne deilige uken. Kanskje vi ikke gir familielivet de beste vekstvilkår så travelt som vi har det? Hva tenker du?

På bildet ser du min mor i farten med to av barnebarna i trillebåra!

Del hvis du vil. 

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.