Web Analytics

FANTASTISKE TING SKJER PÅ DYRETOLKKURS!

kunder sier kurs kurs med sissel grana Apr 11, 2024

Lykken er å undervise i dyrekommunikasjon. Etter at vi hadde snakket med hverandres dyr på kurset, fikk jeg denne mailen fra Mariann Eikelia. Heldigvis får jeg lov av Mariann og Emma å dele med deg. ❤ 
Nattfari og Emma
For noen uker siden hadde jeg den store ære av å få lov til å kommunisere med hesten Nattfari fra den andre siden. Dette skjedde på Nybegynnerkurs i Dyrekommunikasjon hos dyktige Sissel Grana.

Vi satt rundt et bord og skulle lese et dyr som vi fikk et bilde av samt litt informasjon. En av deltagerne, Emma Gunvaldsen, hadde med seg bilde av sin kjære hest Nattfari, som hun fortalte hadde gått over til den andre siden for noen år tilbake. I det samme hun la fotoet ned på bordet så datt ordene utav meg: du skal ikke ha dårlig samvittighet. Emma så ut som hun skvatt til, og ble berørt av ordene. Jeg mumlet et unnskyld, fordi jeg ble litt engstelig på hennes vegne av at jeg bare buste ut med det første som kom til meg. Jeg kunne ikke kontrollere det, fordi jeg følte at hun så sårt trengte å høre disse ordene. Men i og med at jeg bærer med meg en anelse skepsis i bakhodet, så har alltid budskapene et lite snev av tvil i seg. Jeg holder med andre ord nesten alltid tilbake ordene som kommer, til jeg føler at jeg har fått inn noen flere detaljer, men denne dagen var en av de få jeg ikke klarte det. Jeg tror det er fordi det treffer meg så dypt inni hjertet og sjelen min, at jeg ikke klarer å styre det som kommer, -jeg bare visste at denne beskjeden trengte vedkommende så sårt å få høre, fordi jeg følte at livet hennes på mange måter hadde blitt satt på vent. Dette hadde tynget henne over flere år. Jeg kjente det virkelig langt inn i ryggmargen at Emma trengte bekreftelsen på at det var i orden at hun tok avgjørelsen den gangen for flere år siden om å la sin elskede Nattfari få slippe.

Da jeg fikk pustet litt og hentet meg inn igjen, lot jeg meg føre inn i en meditasjon for å komme i dypere kontakt med energien til Nattfari, så fortsatte beskjedene å komme til meg. Han fortalte at takket være Emma så fikk han leve mange år lenger enn han trodde. Hun forstod ham bedre enn noen andre hadde gjort før henne. Emma bekreftet at hun virkelig hadde kjempet for å skjønne hva som var til hans beste, fordi adferden hans var virkelig ikke den enkleste for å si det mildt. Men det aller viktigste budskapet var at han ikke hadde noen problemer med det å gå over til den andre siden. Dyr har en annen holdning til døden enn oss mennesker, de vet instinktivt at det kun handler om en overgang og at de fortsetter å bli ved vår side. Alt består av energi og blir ikke borte, den tar bare en annen form. Og Nattfari så i tillegg på det som en velsignelse; en hest kan ikke gå hvor den vil pga størrelsen, men etter han gikk over så ble han jo ikke lenger hindret av det fysiske og kunne følge sin elskede eier helt til Oslo i hennes lille leilighet hvor han viste meg at han strakte seg ut i sin fulle lengde på sengen hennes!

Her er Emma sin tilbakemelding: «Jeg ser hver dag frem til å etter hvert flytte hjem igjen sørover og åpne det landlige hjemmet mitt for dyr som trenger det. Etter at det tunge ankeret mitt ble fjernet (takket være deg), ser jeg og nå frem til å få hest igjen en dag. Jeg lever mye mer i ro med Nattfari nå. Sorgen er der, men skammen og skylden tar ikke over. Det er godt å føle mer på glede igjen og heller gi plass til de gode minnene. Det har vært forferdelig vanskelig tidligere, så uendelig mye takk til deg»

Mitt svar til Emma: «Ååå det gjør meg så godt å høre, du aner ikke, det var helt utrolig å se hvordan skammen og den dårlige samvittigheten, -ja alle de vonde følelsene som tynger deg ned og har holdt deg tilbake, bare forsvant som dugg for solen. Jeg gleder meg ubeskrivelig masse på dine vegne kjære deg! Og ikke minst på alle de heldige dyrene sine vegne, som skal få komme til ditt landlige hjem, da særlig hest! Du har et fantastisk håndlag med hester, det kommer til å bli helt vidunderlig magisk!»
________________
Det er så fantastisk å kommunisere med dyrene!
Info om kursene finner du under KURS her på hjemmesiden min. 

Del gjerne <3 


Alt godt Sissel.

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.