Web Analytics

FANTASTISKE LYSFENOMENER I HESSDALEN

mennesker imellom natur selvutvikling Apr 27, 2017

En lysende kule som kaster lys ned på bakken. Den befinner seg bare 30 meter over bakken i Hessdalen, og er fotografert på bare 100 meters hold. I Hessdalen har det vært utenomjordisk aktivitet i flere tiår. Folk har sett lysende objekter i en årrekke. I rundt 20 år har forskere arbeidet med fenomenene. De har et helautomatisk kamerasystem som overvåker. Lukkertiden er fem sekunder. For to år siden ble dette bildet tatt, men det er nettopp offentliggjort. Akkurat som lokalbefolkningen har fortalt at de har sett, så er det et fenomen som evner å lyse opp bakken.

Vi mennesker har en enorm tiltro til vår egen art. Vi er den smarteste arten på jorda, sies det. Ingen foran, ingen ved siden når det gjelder intelligens.

Vel, jeg ser frem til det som blir avdekket i årene som kommer. Vi mennesker er så låst til at det er vår hjerne og våre tanker som skal vise hvor smarte vi er. Vi glemmer det språket som heter telepati, og som rommer så uendelig mye mer enn ord og bokstaver noen gang kan romme.

Sammenlignet med disse gode sterke energiene som blant annet viser seg i Hessdalen, er ikke vi mennesker høyt utviklet. Vi har valgt lavfrekvente ledere som drives av et overdimensjonert ego. Ledere som elsker penger og makt. Ledere som bokstavelig talt går over lik for å få det som de vil. Ledere som lar store deler av menneskeheten leve i frykt, redsel, sult og undertrykkelse. Ledere som kriger nådeløst og hensynsløst og som dreper uskyldige i hopetall. De forstår ikke at menneskeheten er ett. De dreper sine "brødre", de dreper sine "søstre" og de dreper menneskehetens barn.

Dette er ledere som menneskene har valgt. Vår egen grad av utvikling avsløres gjennom de ledere og de styresett vi er en del av og støtter. Det er eksistenser der ute som følger med, og som ønsker at menneskene skal "våkne" og se hva som foregår.

Del gjerne.

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.