Web Analytics

ETTER MIN DØD SKAL DU FÅ ET TEGN FRA MEG

medium & telepati mennesker imellom selvutvikling Apr 19, 2017

Anna Elisabeth Westerlund var en klarsynt kvinne som døde i 1995. NRK skrev dette om henne: Anna Elisabeth Westerlund er Norges mest kjente synske person, og har hjulpet mange pårørende til å finne sine savnede.

Politiet fortalte også hvordan hun hadde hjulpet dem med saker de etterforsket.

I begravelsen hennes var daværende VG-fotograf Tom Egil Jensen på jobb. Han hadde tatt oppstilling på galleriet i Vestre gravlund kapell for å dekke begivenheten. Kameraet hans stod på et stativ.

Flere år tidligere jobbet han i Demokraten. I den jobben hadde han vært med Westerlund på spøkelsesjakt. Da han undret seg over at hun kunne forutse sin egen død, sa hun til han: «Etter min død skal du få et tegn fra meg».

Under en minnetale konstaterte Jensen med forbauselse at kamera gikk av, uten at han berørte det. Da han kom tilbake til avisen oppdaget han at et av bildene på filmen skilte seg ut fra resten: Lysene på kandelabrene på hver side av Bente Gullveig Alver (som holdt minnetale) blåste oppover og utover - i hver sin retning. Avisen undersøkte om det kunne ha vært noe spesielt med trekken i rommet på dette tidspunktet. Det var det ikke.

Anna Elisabeth Westerlund holdt sitt løfte: Etter min død skal du få et tegn fra meg.

Del gjerne.

Lik gjerne min facebookside https://www.facebook.com/SisselGrana/ Der deler jeg mye spennende.

 

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.