Web Analytics

ENERGIEN I GODE ORD

dyrekommunikasjon og dyretolk healing kurs med sissel grana medium & telepati mennesker imellom selvutvikling Apr 22, 2017

Kjære Sissel. Hjertelig takk.... igjen. Det er så fantastisk og få lov til og oppleve kommunikasjon med mine kjære dyr. (....) God helg, kjære nydelige Sissel. Jeg er glad i deg. Klem.  De varme ordene fikk jeg på mail i går. Avsenderen er en dame som jeg har kommunisert med dyrene til gjennom mange år. I går hadde vi enda en fin dyresamtale, og noen timer etter dumpet den hyggelige mailen ned i innboksen min. Dette var en av 10 e-poster jeg fikk i går. Her får du lese utdrag fra noen av de andre mailene jeg fikk:

Jeg gleder meg sååå masse til denne turen! skriver en dame. Hun er ferdig utdannet dyretolk hos meg, men ønsker likevel å bli med på skoleturen Dyretolkskolen har til Rondane i juni. Både elevene på skolen og jeg er glad for at hun vil være med!

En elev på Dyretolkskolen skriver om den samme turen: Ser hyggelig og spennende ut.Gleder meg🌷🌷🌷🍀🍀 Alt GODT til deg 🌹til vi ses🌻

En elev på Dyretolkskolen skriver: Hei Sissel solstråle :-) Hver gang jeg ser bilde av deg så er det som solen som skinner på sitt beste og det er så koselig. (...) 

I en annen mail skriver hun: Ha en vakker dag :-)

I tillegg fikk jeg hyggelige tilbakemeldinger i samtaler med kunder, på facebook og på SMS. Jeg tenker på hvor heldig jeg er som får lov til å stå i så gode energier. Tusen hjertelig takk til hver og en av dere som varmer mitt hjerte og min sjel! Mine kjære kunder og elever: Du og dere er viktige. Så uendelig mye godhet og lærdom har kommet ut av våre møter. Jeg er glad og takknemlig for å ha så fine mennesker i livet mitt!

Og så tenker jeg på hvor viktig det er å gi hverandre gode ord. Gode tilbakemeldinger gir energi til videre arbeid. Så alt for mange mennesker føler seg "usynlige". De gjør så godt de kan, og de sprer godhet. Vær så snill: Se dem. Legg merke til det positive de rundt deg gjør. Vær flink til å gi ros og positive tilbakemeldinger. Det betyr mer enn du aner. 

Del gjerne. <3

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.