Web Analytics

EN LITEN HISTORIE OM NÅR LIVET FØLES MØRKT

healing helse mennesker imellom selvutvikling Apr 20, 2017

Jeg er klarsynt, og en dag fikk jeg dette synet. Jeg så at en venn befant seg i en lys og fin korridor. På hver side av korridoren var det 4 dører. Fordi han gikk med lukkede øyne eller var blind, kunne han ikke se noen av disse dørene. Jeg så at han gikk sakte og følte seg frem med hendene i håp om å finne en åpning eller en dør. Både veggene og dørene var laget av samme materiale. Det var lett å se dørene, men det var ingen dørkarmer eller dørklinker som han kunne kjenne som ville fortelle han hvor dørene var plassert. Både vegger og dører var av ubehandlet plank, så hvis han dro fingrene langs dem, ville han få mange flis i hendene sine. Derfor kjente han så forsiktig han kunne med hendene sine langs veggene. Han var fortvilet og han følte seg fanget i denne korridoren. Siden han ikke kunne se, var han sikker på at han var innesperret i et stummende mørkt rom. Frem og tilbake gikk han og småklappet forsiktig både høyt og lavt langs veggene, i håp om å unngå å få flis i hendene og finne et dørhåndtak. Det fant han ikke. Ganske enkelt fordi dørene kun hadde en enkel funksjon for å åpne seg: Du har kanskje vært borti skap som åpner seg når man gir dem et lite dytt? Slik var disse dørene: Dytt for å åpne, håndtak er ikke nødvendig. Fordi han var så redd for å få flis i fingrene dyttet han ikke hardt nok, og han fant ingen av de åtte dørene.

Hva betyr dette? For meg sier dette noe om at vi har mange muligheter i livet, det er mange  "dører" å velge blant. Kanskje kan vi noen ganger føle at livet er et mørkt sted, nettopp fordi vi ikke er i stand til å SE de mulighetene som ligger rett foran oss? Vi er redd for å få mere vondt eller gjøre feil. Kanskje kan frykten gjøre oss handlingslammet. Selv om vi både ønsker og søker noe nytt, føles det tryggere å bli stående i det som er kjent for oss. Da blir oppholdet vårt i mørket mye lenger enn nødvendig. Når vi ikke tør å kjenne på følelsene våre, kommer vi oss ikke videre. Hadde vi greid å finne litt av vår egen kraft, hadde et lite bestemt dytt vært det som ville åpnet for de nye mulighetene.

Jeg tror vi alle kan kjenne oss igjen i denne historien.  <3

Del gjerne. 

Info om mine healingretreat finner du HER

Følg gjerne min facebookside

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.