Web Analytics

EN AV DYRETOLKENS FAVORITTKUNDER FORTELLER

dyr dyrekommunikasjon og dyretolk kunder sier medium & telepati sjamanisme Jan 31, 2016
Kontakten med vidsommens kilde "eies" ikke av de med størst hjerne. Kanskje snarere tvert i mot.. Les hva katten fortalte til dyretolk en. Av dyretolk Sissel Grana

Noen dyr har mye visdom og er gamle kloke sjeler. En dyresamtale kan inneholde så mye mer enn prat om dyrets hverdag... En av mine favorittkunder er en katt jeg har fått kommunisere med mange ganger gjennom årenes løp. Hun har imponert og overrasket oss med sine refleksjoner. Hun har beskrevet mennesker på treffende og fantastiske måter og hun har gitt kloke råd og veiledning til sin eier. Hun ønsket å få "offentliggjort" noe av det hun har formidlet i årenes løp. En gang jeg møtte henne sa hun:

Hei. Takk for sist. Orakelet har ankommet, ha, ha! Jeg er stolt over å nå ut med min visdom, min dybde og mine sjelskvaliteter. Jeg vet at jeg og de historier jeg har formidlet og kommer til å formidle kan bidra til å åpne menneskenes hjerter. 

Da kan menneskene komme seg bort fra "pyramidetenkning" når det gjelder jordens arter. For gjett hvilken art menneskene har plassert i toppen av pyramiden.... 

Og så kan menneskene se at det handler om så mye annet enn å rangere arter i et hiearki. Det handler om å være i fri flyt, ha sirkulasjon og bevegelse. Innse at det er en sameksistens det handler om. At vi er ulike individer, arter og organismer, men at vi alle bidrar til helheten. Og at kontakten med vidsommens kilde ikke "eies" av de med størst hjerne. Kanskje snarere tvert i mot....
Bildet er illustrasjonsfoto. 

Del gjerne. 

Mvh dyretolk Sissel Grana Velkommen til min facebookside.

 

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.