Web Analytics

DYRETOLKEN SNAKKET MED HESTEN VÅR

dyr dyrekommunikasjon og dyretolk helse kunder sier Oct 05, 2016

Jeg kontaktet Sissel for en hastetime, da hesten vår, Eddy, hadde vært halt i nærmere 5 uker. Veterinæren hadde ikke greid å finne ut hvor problemet satt, og hadde derfor valgt å behandle han bredt. Vi ville helst ikke ha mer behandling enn nødvendig, og ville derfor finne ut hva dette handlet om, samt hva Eddy selv følte at han trengte. Sissel formidlet Eddy på en konkret og gjenkjenne måte. Jeg fikk vite alt jeg trengte i forhold til plager, hva de skrev seg fra og hva han følte han trengte. Videre fikk jeg formidlet relasjonene Eddy har rundt seg, og dette var svært konkret og givende. Det var betryggende for meg å få bekreftet at vi har en god kommunikasjon med Eddy, noe jeg forstod gjennom å kjenne igjen alt Sissel formidlet. Svært presis, konkret og varm formidling. Takk Sissel.

Eddy viste seg fra sin aller beste side med veterinæren på besøk samme dag. Hun friskmeldte han. Vi tok allikevel beskjeden om feilbelastning på alvor, og har hatt en fantastisk hestebehandler til å behandle Eddy, slik at han får gitt slipp på plager, og på sikt kan bli helt frisk igjen. Du skulle sett hvor glad han ble da han endelig slapp inn i storpadocken og kunne løpe rundt. Det har vært en viktig og svært positiv erfaring for oss å benytte oss av dyretolken Sissel.

Igjen, tusen takk! Du har mine varmeste anbefalinger ♡ Med vennlig hilsen Lena :-)


Tusen takk for tilbakemeldingen Lena, og lykke til videre med vakre Eddy!  Mvh Sissel Grana. 

Del gjerne!  

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.