Web Analytics

DYRENE OG FUGLENE VIL KOMME TIL DEG, SA HUN. OG SLIK BLE DET.

dyr dyrekommunikasjon og dyretolk dyrevelferd healing natur Apr 24, 2017

Jeg har nettopp kjøpt meg en hytte, sa en kvinne. Den ligger vakkert til i naturen. Forrige eierne brukte å mate fuglene i sommersesongen, og fuglene har lært at de blir fast foret om sommeren (om vinteren var ikke hytten i bruk). Forrige eiere fortalte at de også hadde hyppige besøk av et ekorn i tillegg til alle småfuglene. På overleveringsdagen av hytta sier plutselig fruen til meg: Dyrene og fuglene vil komme til deg. Du besitter den egenskapen. Hun utdypet det ikke mer.

Nå har jeg vært eier av hytta i ca 2 uker, og denne helgen var 3. gang jeg var der. Allerede første helgen kom det en kjøttmeis og satte seg på verandabordet. Jeg satt der og nøt nytraktet kaffe i morgensolen. Heldigvis hadde jeg kjøpt inn solsikkefrø og mere til. Jeg fant solsikkefrøene og meisen spiste av hånden min. Etter en stund fløy den bort der hvor festet til vimpelflagget er. Det merkelige var dette; jeg fikk et "budskap" fra den lille meisen. En direkte formidling fra den til meg. Kan ikke forklare hvordan, men jeg fikk en klar og tydelig forståelse for at dersom jeg satte på plass vimpelen når jeg var der, vil jeg få besøk av dyrene og fuglene. Vimpelen er et signal for dem om at jeg er på hytta. Så jeg fant frem vimpelflagget og satte det på plass.

Like plutselig som kjøttmeisa dukket opp, kom også ekornet og flere nye fugler. Ekornet satt på gelenderet, men kom veldig fort helt bort til meg .Jeg serverte den både nøtter og solsikker fra hånden. Der satt jeg, omgitt av fugler og et ekorn. De fleste veldig tillitsfulle. Blant dem en bokfink som også kom helt innpå.

Nå har min sambo fått i oppdrag å lage et kreativt fuglebrett. En ting er sikkert, dyrene kjenner meg igjen og ser forskjell på mennesker. Dette gjelder både stemme og utseende. Men koselig og veldig hyggelig for meg. Særlig når de formidler noe til meg og jeg føler en sterk connection og visshet fra innerste i meg.

Jeg måtte jo fortelle forrige eiere om det lille ekornet, og fruen sa at det hadde aldri kommet så nær henne, men du har det i deg!. Ekornet heter "Pelle" og tok navnet kjapt. Kjøttmeisen heter Minni og kommer når jeg roper på henne.

Kan man egentlig føle det bedre når jeg er på hytta og nyter freden og samtidig kjenner en slags urkraft fra det dypeste innerste? Minni og Peller følger meg rundt på tomten til stadighet og passer på.

Livet føles veldig bra og kanskje er det noen brikker til på plass. Å kommunisere med dyr og natur har jeg gjort siden jeg var liten, men de siste årene har jeg trodd jeg har mistet dette spesielle, men nei. Man mister vel ikke noe man allerede er i besittelse av.

Takk til deg som lot meg dele din fine historie her.

Del gjerne. 

Har du husket å trykke LIKER og FØLG på min facebookside  som du finner her? 

Få Inspirasjon og nyheter i innboksen din

Ikke gå glipp av det som skjer. Du får nyttig info og gode tilbud på mail. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler ikke epostadressen din med noen,  og du kan melde deg av når du vil.